00:42

Pogledajte kakvo nas vreme očekuje u narednom periodu

vremenska prognoza

DANAS HLADNO SA PLJUSKOVIMA Od ponedeljka promena, pa VREMENSKA KLACKALICA Pogledajte kakvo nas vreme očekuje u narednom periodu

Društvo -

Do kraja dana umereno i potpuno oblačno, mestimično sa kišom i kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom. Najviša temperatura do 14 stepeni.

Tokom noći između subote i nedelje biće hladno, sa stabilnom temperaturom od 2 °C. U toku dana biće oblačno, sa povremenom kratkotrajnom kišom, vetar slab promenljivog pravca, a najviša temperatura biće osam stepeni.

U brdsko-planinskim predelima sa slabim snegom. Od ponedeljka malo toplije, sa više sunčanih intervala. Već od utorka promenljivo oblačno i toplije.

kiša, pljusak, nevreme
foto: Nemanja Nikolić

Vetar slab do umeren južni. Najniža temperatura od 0 do 4, a najviša do 16 stepeni.

Osobama sa srčanim obolјenjima i astmatičarima se savetuje izvesna opreznost usled očekivane biometeorološke situacije. Glavobolјa i promenlјivo raspoloženje su mogući kod meteoropata.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:19

Vremenska prognoza za 1.4.2022

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track