"PRVI DAN DOĐE, I ETO ŠTA SE DESILO" Komšije porodice Danke Ilić jedna stvar POSEBNO PLAŠI: Trudimo se da ne mislimo na NAJGORE
Foto: mup.gov.rs, Damir Dervišagić, Printscreen/X, Printscreen/Facebook

"PRVI DAN DOĐE, I ETO ŠTA SE DESILO" Komšije porodice Danke Ilić jedna stvar POSEBNO PLAŠI: Trudimo se da ne mislimo na NAJGORE

Društvo -

Komšije iz sela Banjsko Polje i dalje su uznemireni zbog nestanka devojčice Danke Ilić i cele situacije koja ih je zadesila, s obzirom na to da se nešto ovako nikada nije desilo u njihovoj okolini.

- Juče smo svi bili uključeni u potragu, svi iz komšiluka i okoline, svi se nadamo da je devojčica živa i zdrava, trudimo se da ne mislimo na najgore - kaže jedna komšinica koja živi u blizini vikendice gde je Danka nestala.

Za porodicu Ilić meštani kažu da godinama nisu bili ovde, u vikend-kući gde se sve izdešavalo, niko ne živi dugo, sve je napušteno i bez uslova za život, te ih čudi činjenica da je decu uopšte neko mogao dovesti tu.

1 / 13 Foto: Nenad Kostić

- Ivana je sa bratom i porodicom odrasla ovde, kako im je majka umrla, odselili su se svi, u toj kući gde je Danka nestala, niko ne živi godinama. Šta je nju navelo da taj dan dođe ovde, ko zna. Godinama je niko nije video, prvi dan dođe i eto šta se desilo. Pritom nije se parkirala sa ove strane kuće, pored puta, nego iza te štale, sad je sve sumnjivo. Dankin nestanak je prijavljen tek posle sat i po vremena, kaže da je ona tražila prvo sama, pa je zvala muža i onda se uključila policija i svi ljudi iz okoline - rekla je komšinica i dodaje:

- Mi se svi ovde čudimo da je dete moglo da nestane u roku od dva minuta, kako njena majka kaže. To samo ona zna kako se sve izdešavalo...

Bugarska granica je na sat vremena odavde, a kako smo već pisali, devojčicin nestanak prijavljen je tek posle sat i po vremena, meštani sumnjaju na najgore.

- Molimo se Bogu da je živa i zdrava, ali nije nam jasno što se toliko čekalo da se prijavi nestanak, a svi znamo da je bugarska granica sat vremena odavde.

Policija trenutno raščišćava teren, međutim još uvek nije omogućen prilaz ka pojati.

Bonus video:

03:05

KURIR SAZNAJE: PRONAĐEN VIDEO SNIMAK NA KOM SE MOŽDA NALAZI NESTALA DANKA! Policija upravo proverava

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track