"INTERPOLOVA ŽUTA POTERNICA MOŽDA VRATI MALU DANKU KUĆI?!" Rajko Nedić otkrio kako bi međunarodna objava ZAVRŠILA POTRAGU
Foto: MUP Srbije, Printscreen/Interpol

kurir televizija

"INTERPOLOVA ŽUTA POTERNICA MOŽDA VRATI MALU DANKU KUĆI?!" Rajko Nedić otkrio kako bi međunarodna objava ZAVRŠILA POTRAGU

Društvo -

Interpol je raspisao potragu za nestalom Dankom Ilić (2). Za nestalom devojčicom iz Bora na snazi je žuta poternica.

Žuta poternica predstavlja međunarodnu objavu za pronalaženje nestalih.

Dat je detaljan opis i imena roditelja. Kako piše na sajtu Interpola, devojčica ima bradavicu, viseću, dužine oko 1cm na resici levog uha, na strani ka licu, i mladež na nadlaktici leve ruke, sa spoljne strane ka leđima, nepravilnog oblika u boji za nijansu tamnijoj od boje kože.

Danka Ilić
foto: Privatna Arhiva, Screenshot TikTok

Rajko Nedić, glavni urednik Kurira, gostovao je u Pulsu Srbije gde je govorio o važnosti raspisane Interpolove poternice.

- Ta mreža preprodaje i otmice dece nije ništa novo. Znači to je u svim zemljama, pogotovo u Evropi. To je veoma organizovana ekipa koja se bavi tim poslovima, ali ukoliko vidi da je to poternica Interpola i da se je digla cela policija zapadne Evrope, moguće je i da odustanu. Da jednostavno dete, ako ništa drugo, ostave, puste ga i da se konačno vrati kući - rekao je Nedić.

00:56

INTERPOLOVA ŽUTA POTERNICA MOŽDA VRATI MALU DANKU KUĆI!? Rajko Nedić otkrio kako bi međunarodna objava ZAVRŠILA POTRAGU

Podsetimo, potraga za devojčicom Dankom Ilić (2) iz Bora, koja je nestala je u utorak u 13.45 u naselju Banjsko Polje, ušla je u šesti dan.

U trenutku nestanka, mala Danka je imala ljubičaste pantalone i maslinasto zelenu jaknu.

Danka ima dve godine, smeđu kosu i smeđe oči i visine je oko 85 cm. Devojčica ima bradavicu, viseću, dužine oko 1cm na resici levog uha, na strani ka licu, i mladež na nadlaktici leve ruke, sa spoljne strane ka leđima, nepravilnog oblika u boji za nijansu tamnijoj od boje kože.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:41

Snimak iz Beča gde je navodno viđena Danka Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track