ČUVENI SRPSKI PEDIJATAR DETE OD EKCEMA LEČIO FILADENDRONOM?! ZAVRŠILO U BOLNICI! Dr Lalošević sve razotkrio: Ovo je PROBLEM!
Foto: Shutterstock

OPASNO

ČUVENI SRPSKI PEDIJATAR DETE OD EKCEMA LEČIO FILADENDRONOM?! ZAVRŠILO U BOLNICI! Dr Lalošević sve razotkrio: Ovo je PROBLEM!

Društvo -

Na društvenim mrežama mnogi nude savete i lečenje alternativnom medicinom, lekari ipak apeluju da se pacijenti ne leče sami, jer opasnosti od neproverenih lekova mogu biti ogromne! Nažalost, čak i pojedini lekara pribegavaju ovim metodama!

Nedavno je dermatolog dr Jovan Lalošević naveo da je na pregled primio dete koje se prethodno lečio kineskim tradicionalnim biljakama i to po preporuci jednog eminentnog pedijatra.

- Evo nisam pametan, danas dolazi dete na prijem sa generalizovanim ekcemom koji se prethodno lečio kod eminentnog pedijatra (po nekima), savetima da se iz Kine nabave ekstrakti tradicionalnih biljaka (filadendron itd…) - napisao je na mreži X dr Jovan Lalošević.

Kako je naveo dalje u komentarima došlo je dotle da dete mora da legne u bolnicu zbog ekcema.

- Problem je što je ovo savetovao dr koji je zavrsio isti fakultet kao i ja. Da je završio alternativnu medicinu i roditelji da se obrate za savet/pomoć takvom tipu lečenja, ja ne bih imao ništa da kažem - jer su tako oni izabrali… - napisao je dr Lalošević.

Bonus video:

19:06

NADRILEKAR I ANTIVAKSER ZGRĆE PARE NA TUĐUJ MUCI: Za dan u centru uzima 120 evra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track