EKSKLUZIVNO RIJALITI ŠEŠELJ: Ulazim u Parove sa Tomom i Dragicom!
Foto: Marina Lopicic

Predsednik SRS najavio učešće u rijalitiju

EKSKLUZIVNO RIJALITI ŠEŠELJ: Ulazim u Parove sa Tomom i Dragicom!

Društvo -
Rođeni su za takav program. mogli bi omladini da objasne kako da lako završe fakultet i kako da se brzo obogate. to su neprocenjive lekcije, kaže lider radikala

BEOGRAD - Vojislav Šešelj prihvatiće poziv glavnog urednika TV Hepi Milomira Marića da uđe u narednu sezonu „Parova“, ali pod jednim uslovom - da u rijaliti šou program uđe i predsednik Srbije Tomislav Nikolić sa suprugom Dragicom.

- U „Parove“ ću ući samo ako mi se tamo pridruže Toma i Dragica. Mislim da su oni rođeni za ovaj rijaliti. Mogli bi omladini da objasne kako da lako završe fakultet, kako da doktoriraju... A takođe bi sa njima mogli da podele i kako da se brzo obogate. To su neprocenjive lekcije - šali se Šešelj.Sa starletamaMarić je pozvao Šešelja da urade ekskluzivni intervju u udarnom terminu koji bi išao uživo i trajao više sati, a koji bi bio poseban po tome što bi u publici, između ostalih, sedele i bivše učesnice „Parova“ - starlete Maca Diskrecija, Tijana Ajfon, Mimi Oro, Ružica, Nataša Šavija... Glavni urednik Hepija Šešelju je usput predložio i da učestvuje u narednoj sezoni šoua.- Marić me je pitao da li bi mi smetalo da u publici budu bivše učesnice „Parova“ i da mi one postave neko pitanje. Ja sam mu rekao da mi ne smeta. I one su građanke... Jedino što bih više voleo da odgovaram na neka politička pitanja. Što se učešća u „Parovima“ tiče, nisam ja za to. Šta bih ja tamo?! Neki drugi političari su bolji za taj rijaliti - navodi Šešelj.

Spisak želja

A koga bi voleo da tamo vidi, šeretski odgovara:- Voleo bih da vidim Ivicu Dačića. On bi bio najsmešniji u tom društvu. Postoji razlika između toga biti duhovit i biti smešan. On bi bio smešan. Zatim, mogao bi da uđe Velimir Ilić. On je izjavio da želi da bude iskorišćen, pa zašto to i ne bismo uradili. On je kao kakva go-go igračica i već ga zamišljam oko šipke. U „Parove“ bi mogao da uđe i Aleksandar Vulin, ali on bi bio zanimljiv samo ako ponovo pusti dugu kosu i stavi petokraku.Iako bi voleo da Šešelju ispuni želju i u „Parovima“ ugosti predsednika i prvu damu, Marić kaže da je tu nemoćan.- Zašto ih Šešelj ne pita?! Oni su kumovi, znaju se godinama. Mnogo su bolji prijatelji nego Toma i ja - šali se Marić i dodaje da mu se sviđaju Šešeljevi predlozi:- Voleo bih mnoge političare da vidim u „Parovima“. Do sada su bile samo njihove devojke i muze.

Stanislava Pak ŠEŠELJ GOVORI NEBULOZEStanislava Pak Stanković, savetnica predsednika Srbije, Šešeljevu ponudu bračnom paru Nikolić okarakterisala je kao „nebuloznu“, optuživši pritom lidera radikala da želi da obezbedi sebi publicitet.- Nebulozna izjava. Mnogi se kače na predsednika da bi sebi zaradili publicitet. Predsednik je ozbiljan državnik koji radi ozbiljne stvari za državu.Niko od ostalih koje je Šešelj spomenuo nije odgovorio na njegove prozivke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track