ZAVRŠENO GLASANJE ZA NAJVEĆU LAŽ VUČIĆA U DRUGOJ POLUFINALNOJ GRUPI: Laž da će biti pronađen ubica Jelene Marjanović osvojila najviše glasova
Foto: Dragana Udovičić

RASKRINKAVAMO DIKTATORA

ZAVRŠENO GLASANJE ZA NAJVEĆU LAŽ VUČIĆA U DRUGOJ POLUFINALNOJ GRUPI: Laž da će biti pronađen ubica Jelene Marjanović osvojila najviše glasova

Politika -

Raskrinkavamo obmane na osnovu kojih je Aleksandar Vučić prevario građane Srbije i tako obezbedio sebi mesto predsednika države.

foto: Printscreen

Čitaoci Kurira su večeras, od četiri ponuđene, za najveću laž izabrali onu o hapšenju Jelene Marjanović, ubijene 2. aprila 2016. godine. Tadašnji premijer je neposredno pred izbore, 24. aprila, iskoristio ubistvo i najavio da će slučaj „biti rešen“. LAŽ, 21. april 2016: "Ono što mogu da kažem jeste da će ubica Jelene Marjanović biti uhapšen u narednih 48 sati".

ISTINA: Više od godinu dana kasnije i dalje se ne zna ko je izvršio zločin i čini se da je policija sve dalje od rešenja slučaja

Vučićeva laž iz marta 2016. godine da će izaći na TV duel sa petoricom iz opozicije dobila je 56 glasova.

Ove dve laži će se naći u poslednjoj finalnoj grupi, zajedno sa lažima da neće dirati penzije i da se neće kandidovati za predsednika.

Glasanje za prvu polufinalnu grupu završeno je u utorak, 11. jula, za drugu večeras, a finalno je u ČETVRTAK, 13. jula od 20 časova.

Podsetimo, ukupno 16 neispunjenih Vučićevih obećanja od trenutka kada je 2012. došao na vlast bilo je podeljeno u četiri grupe.

U prvom krugu glasanja iz svake grupe izabrane su po dve laži koje su dobile najviše vaših glasova, pa je tako osam ušlo u uži izbor za nastavak naše akcije. U drugom krugu glasanja su formirane po dve polufinalne grupe od četiri laži, a iz svake će u finalnu grupu za najveću Vučićevu laž ići po dve sa najviše glasova.

foto: Kurir

Foto: Dragana Udovičić, Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track