ZAVRŠENO FINALNO GLASANJE:  Penzije niko neće dirati - najveća Vučićeva laž
Foto: Dragana Udovičić

Raskrinkavamo OBMANE PREDSEDNIKA SRBIJE

ZAVRŠENO FINALNO GLASANJE: Penzije niko neće dirati - najveća Vučićeva laž

Politika -

Raskrinkavamo obmane na osnovu kojih je Aleksandar Vučić prevario građane Srbije i tako obezbedio sebi mesto predsednika države.

Večeras u FINALNOM GLASANJU čitaoci Kurira su od četiri ponuđene za najveću laž Aleksandra Vučića izabrali onu da penzije niko neće dirati. Ova laž je dobila 344 glasa.

Laž je da se Vučić neće kandidovati za predsednika Srbije je dobila 81 glas. Laž da će ubica Jelene Marjanović biti uhapšen za 48 sati dobila je 71 glas, a laž da će sadašnji predsednik izaći na TV duel sa petoricom iz opozicije 42 glasa.

foto: Kurir

Podsetimo, ukupno 16 neispunjenih Vučićevih obećanja od trenutka kada je 2012. došao na vlast bilo je podeljeno u četiri grupe.

U prvom krugu glasanja iz svake grupe izabrane su po dve laži koje su dobile najviše vaših glasova, pa je tako osam ušlo u uži izbor za nastavak naše akcije. U drugom krugu glasanja su formirane po dve polufinalne grupe od četiri laži, a iz svake su u finalnu grupu za najveću Vučićevu laž u[le po dve sa najviše glasova.

Glasanje za prvu polufinalnu grupu završeno je u utorak, 11. jula, za drugu u sredu, 12. jula (20.00), a finalno počinje večeras od 20 časova.

ČETIRI NAJVEĆE LAŽI ALEKSANDRA VUČIĆA :

foto: Printscreen

Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track