TESTERA U RTS - TO JE SMISLIO NEKO BEZ MOZGA: Vuk Jeremić se obrušio na Boška i Đilasa zbog SUMANUTE ideje o vitlanju motorkom kroz hodnike javnog servisa!
Foto: Sonja Spasić

haos među opozicijom

TESTERA U RTS - TO JE SMISLIO NEKO BEZ MOZGA: Vuk Jeremić se obrušio na Boška i Đilasa zbog SUMANUTE ideje o vitlanju motorkom kroz hodnike javnog servisa!

Politika -

Vuk Jeremić večeras je otkrio da nema veze sa upadom ljudi sa testerom u RTS, odnosno na mala vrata otkrio da to nije njegova ideja već sumanutih koalicionih kolega Dragana Đilasa i Boška Obradovića!

Povodom toga uhapšeni su dvojica demonstranata, odnosno lideri PUF-a (Pokret ujedinjenih fantoima), a sada lideri opozicije shvataju da to nije bila mnogo pametna odluka. Tako i Vuk Jeremić, jedan od lidera Saveza za Srbiju i predsednik Narodne stranke sada kaže da je to bila greška i prećutno, ali besno optužuje Dragana Đilasa i Vuka Jeremića.

foto: Privatna Arhiva, Printskrin

- To svakako nije bila dobra ideja. ja sam je video nateleviziji gde i svi drugi. To je bio deo jednog planiranog performansa. To je bila ne naročito promišljena ideja, i da je mene neko pitao, ja bih savetovao da se tako nešto ne radi, rekao je Jeremić u emisiji Pravi ugao RTV vojvodine.

On je naveo da će se ubuduće dobro paziti ko šta radi na protestima, ne spominjući konretno Boška i Đilasa...

Testeru su uneli pripadnici organizacije Pokret ujedinjenih fantoma, koje predvode Miljan Č. i Minja P, a MUP je saopštio da su sinoć zbog toga uhapšeni, i protiv njih će biti pokrenut krivični postupak.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track