šta se događalo posle svečanog dela

NIJE RAKIJA SINE, ČAJ! A BOLJE BI BILO DA JE RAKIJA: Vučić uzeo čaj da zgreje ruke, ali pre toga ovako prozvao Drobnjaka

Politika -

ŠABAC - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je po završetku zvaničnog dela svečanosti otvaranja početka radova na auto-putu Ruma-Šabac-Loznica nekoliko puta primetio da je baš hladno i da zbog toga "nisu hteli ni narod da zovu", kao i da su se svi ostali smrzli, a on i više od ostalih.

foto: Kurir TV

Po završetku ceremonije, Vučić je sišao sa bine pa krenuo ka mestu gde je služen vruć čaj i prvo doviknuo: "Nije rakija sine, čaj! A bolje bi bilo da je rakija!", a potom u razgovoru koji se začuo nekom je rekao da treba da uzme čašu sa čajem da makar zgreje ruke i da rukavice nikad ne nosi.

Vučić je prisutne i pre toga nasmejao kad se u zvaničnom delu ceremonije otvaranja našalio sa direktorom Puteva Srbije Zoranom Drobnjakom i opet ga prozvao rekavši :

- Od Beograda do Drine za sat vremena. I to ne da vozite kao što Drobnjak (direktor Puteva Srbije) kaže, nego kako propisi kažu. Ne mislimo ovde da stanemo, nastavićemo da gradimo, vidim da ste se svi smrzli, a ja najviše, ali velika je svečanost.

Vučić je šaleći se na Drobnjakov račun aludirao na njegovu nedavnu izjavu da će, ukoliko se postigne dogovor sa nadležnima iz MUP, tolerisati brzina od 150 km/h na autoputevima u Srbiji.

foto: Kurir Tv Printscreen

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track