ŠOKANTNO! LIDER SzS U ZAGRLJAJU NARKO-DILERA: Popović Ivković pokazala zajedničku fotografiju Đilasa i Dabovića! VIDEO
Foto: printscreen Tweet

u centar biljana Popović Ivković otkrila

ŠOKANTNO! LIDER SzS U ZAGRLJAJU NARKO-DILERA: Popović Ivković pokazala zajedničku fotografiju Đilasa i Dabovića! VIDEO

Politika -

Državna sekretarka u MUP Biljana Popović Ivković kaže da je policija na udaru i da u tome prednjače lideri Saveza za Srbiju Dragan Đilas i Boško Obradović.

- Kome smeta hapšenje narko-dilera u Srbiji? Da vas podsetim na to da je uhapšeni narko-diler šurak Dragana Đilasa, rođeni brat njegove nevenčane supruge, sa kojom je tada bio u vezi, i da je sa sobom imao 2,4 kilograma čistog kokaina.

Fotografije svedoče kako se Dragan Đilas sa narko-dilerom grli, takođe i kako mu donosi hranu ispred Centralnog zatvora da narko-diler ne ostane gladan - rekla je juče Popović Ivković.

Takođe, govorila je o vezi Obradovića i uhapšenog narko-dilera iz Mladenovca. Inače, brat Milan Dabović, brat košarkašice Ane Dabović, osuđen je na šest godina zatvora i trenutno izdržava kaznu u Centralnom zatvoru u Beogradu.

Ivković Popović je postavila pitanje i o spekulacijama, koje su se, kaže, pojavile u javnosti poslednjih dana, da je Mladen Novaković Tocilo, koji je nedavno uhapšen u Mladenovcu sa 77 kg heroina, kum lidera Dveri Boška Obradovića i upitala kakve veze ima Obradović ima sa njim.

''Da li ima veze to što serijal Boška Obradovića u Skupštini Srbije o kriminalnim krugovima u MUP-u kreće od 14.novembra, dan pošto je uhapšen Tocilo'', upitala je Popović Ivković.

Ona je iznela podatke da su pripadnici MUP-a u 2018.godini zaplenili 11 tona različitih narkotika, a od početka ove godine skoro sedam tona narkotika.

Prema njenim rečima, ovogodišnji rezultat zaplene droge veći je nego zbirni rezultat svih zaplena u 2008, 2009, 2010 i 2011.godini.

Istakla je i da su rezultati srpske policije zapaženi i u brojnim međunarodnim akcijama i izdvojila dve takve - sa policijama Sspanije i Velike Britanije u kojoj je zaplenjeno 800 kg čistog kokaina. U akciji sa Evropolom i drugim policijama, kako je dodala, zaplenjena je tona kokaina, oduzeto dva miliona evra, uhapšeno 16 lica, od kojih dva u Srbiji.

Kurir.rs/Tanjug

Foto printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track