Najnovije vesti

ŠAPIĆ ZA KURIR: REZULTAT MI ČESTITALA SAMO DVA ČOVEKA! Vučić i Tadić su me pozvali posle proglašenja rezultata
Foto: Kurir TV Printscreen

IZBORI

ŠAPIĆ ZA KURIR: REZULTAT MI ČESTITALA SAMO DVA ČOVEKA! Vučić i Tadić su me pozvali posle proglašenja rezultata

Politika

Aleksandar Šapić, lider SPAS, jedine liste koja je uz Srpsku naprednu stranku i Socijalističku partiju Srbije-Jedinstvenu Srbiju prešla cenzus na juče održanim parlamentrnim izborima, kaže u razgovoru za Kurir da su mu izborni rezultat čestitala samo dva političara.

- Čestitala su mi samo dva čoveka - Aleksandar Vučić i Boris Tadić - kaže Šapić, a na pitanje da li su ga naprednjaci već zvali na razgovor, navodi:

- Izborni rezultat je takav kakav je. Rekao sam i ranije, ako me zovu, razgovaraćemo. To je moj stav odavno, to je poznato.

foto: Zorana Jevtić
foto: Ana Paunković

O rezultatima izbora, gde su iznad cenzusa samo tri politička subjekta, uključujući i SPAS, na čijem je čelu, kaže da se i sam zabrinuo kada je video izlaznost u Beogradu.

- Beograd je oborio mnoge ispod cenzusa. Da je izlaznost bila veća, DJB bi prošao, Metla bi bila blizu, Sergej Trifunović bi imao bolji rezultat. SNS ima disciplinovane glasače svuda. Izlaznost u Srbiji je viša u odnosu na sam Beograd. Ja sam se zabrnuo kada sam video izlaaznost u Beogradu, moja sreća je bila u tome što sam uspeo u kampanji da doprem do ljudi u Srbiji. POKS je imao dobar rezultat u Vojvodini, a tamo je bila velika izlaznost - kaže Šapić.

Kurir.rs/Foto:Screenshot

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...