Najnovije vesti

uz sve epidemiološke mere

SNS SLAVI SLAVU SVETU PETKU, NEDIMOVIĆ UPALIO SLAVSKU SVEĆU: Domaćinski dočekuje goste, stigao i Vučić! Na trpezi nema čega nema

Politika

BEOGRAD - Srpska napredna stranka danas slavi svoju slavu - Svetu Petku uz bogatu domaćinsku trpezu kao i svake godine.

1 / 45 Foto: Ivana Žigić

Domaćin slave je visoki funkcioner SNS Branislav Nedimović koji je zapalio slavsku sveću i dočekivao goste. SNS ove godine slavu slavi uz puno poštovanje epidemioloških mera.

foto: Ivana Žigić

U stranačke prostorije u Novom Beogradu stigli su potom i predsednik SNS Aleksandar Vučić i i visoki funkcioner stranke Goran Vesić.

1 / 19 Foto: Ivana Žigić

Domaćin slave Nedimović obratio se gostima sledećim rečima: Trenutak u kome obeležavamo našu stranačku slavu je takav da moramo da vodimo racuna o životu i zdravlju. Nije ni čudo što je Sveta Petka naša stranačka slava. Od početka našeg bitisanja dolazimo u situaciju da branimo ono najsvetije, porodicu i zdravlje... Bilo bi nas više da nije preporuka stručnog štaba, jer zdravlje je na prvom mestu...

- Žene kao stub svake porodice su stub SNS, što je pokazala godina iza nas, i to se svake godine prepoznaje. Nema sumnje da je danas Sveta Petka oličenje svega toga, nema sumnje da je SNS najpozvanija i najodgovornija da sačuva Srbiju, pomogne joj da bude bolja - dodao je ovogodišnji domaćin slave Branislav Nedimović.

Prisustvovali su i potpredsednici SNS Marija Obradović, Marko Đurić, funkcioneri Jadranka Joksimović, Nikola Selaković, Darko Glišić, Dragan Stevanović, Goran Vesić, Zoran Đorđević i drugi članovi stranke. Nedimović je rekao da se slava ovog puta obeležava u trenutku u kojem svi moraju da vode računa o onom najvažnijem - životu i zdravlju. "Svi moramo biti zajedno da bismo sačuvali Srbiju i moramo pobediti ovaj virus", rekao je Nedimović. Prošle godine, kaže, malo ko bi poverovao u to da je neko govorio o svemu što je sada snašlo svet.

Nedimović je ukazao i da nema sumnje da je SNS najpozvanija i najodogovornija u mesecima ispred nas, da sačuva Srbiju, da pomogne da bude bolja nego što je bila pre nego što je sve počelo.

"Nemojte zaboraviti brojke koje pokazuju da smo ojačali, postali snažni, posle dugog niza godina, pre svega zahvaljujući Aleksandru Vučiću i SNS. Hvala svima koji su danas došli, i koji nisu, koji su bili uz nas u junu, martu i svakom junu i martu, svake godine, jer su bili iskreno uz nas. Hvala svima što iz meseca u mesec rastemo", rekao je Nedimović.

On je građanima, članovima i predsedniku Srbije zahvalio na svemu što rade za Srbiju. "Nemamo drugu zemlju, moramo da je čuvamo", rekao je Nedimović. Obeležavanju slave prisustvovalo je manje članova i gostiju nego ranijih godina, zbog epidemiološke situacije, a svi u sedištvu SNS nosili su maske.

(Kurir.rs/I.Ž.)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...