DA BRUKA BUDE JOŠ VEĆA Dačić ukazao na važan detalj koji je svima promakao a zbog čega je SLUČAJ NOVAK neuobičajeno sraman i drzak
Foto: Beta/Milan Obradović, Beta/Branislav Božić

Predsednik Skupštine Srbije

DA BRUKA BUDE JOŠ VEĆA Dačić ukazao na važan detalj koji je svima promakao a zbog čega je SLUČAJ NOVAK neuobičajeno sraman i drzak

Politika -

BEOGRAD - Naši odnosi nisu mnogo razvijeni jer smo udaljeni, to je zemlja koja sebe smatra izuzetno posebnom i specifičnom, oni to uvek govore. Kad smo tražili ukidanje viza, oni su rekli da i engleska kraljica mora da ima vizu da bi došla u zemlju kojoj je kraljica. Novak ništa nije kriv, Novak je došao posle njihovog odobrenja da dođe. Ovakvo ponašanje je sramno ponašanje i to treba staviti do znanja Australiji", istakao je on.

Dačić je rekao i da Đoković ima diplomatski pasoš Srbije i ocenio da je slučaj zadržavanja "neuobičajen, sraman i drzak".

Diplomatski Pasoš
foto: Shutterstock

Dačić je za Radio-televiziju Srbije rekao da je teško da će Australija prihvatiti bilo koje argumente države Srbije kada je reč o slučaju Novaka Đokovića.

"To nije nikakav specijalan i specifičan slučaj, ovde je reč o politizaciji pitanja jer na stotine ljudi dobija razna izuzeća i mi političari smo bili na raznim odlučivanjima svuda po svetu... Ako mogu drugi teniseri da dolaze, zašto se neko tako ponaša prema Novaku Đokoviću", kazao je Dačić.

Kurir.rs/Beta/RTS

Bonus video:

00:43

Protest zbog sramnog odnosa prema Noletu: Đokovićevi navijači gađali ambasadu australije teniskim lopticama!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track