12:14

BRUTALNO! VLADIMIR ĐUKANOVIĆ ZA KURIR TV O ZLOČINAČKOJ AKCIJI OLUJA: Slavite najgore nacističke bitange koje su klale ljude

zločin nad srbima

VLADIMIR ĐUKANOVIĆ ZA KURIR TV O ZLOČINAČKOJ AKCIJI "OLUJA": Slavite najgore nacističke bitange koje su klale ljude

Politika -

Gost jutarnjeg programa Kurir televizije ovog jutra je bio Vladimir Đukanović, narodni poslanik i predsednik Odbora za pravosuđa, koji je govorio i o hrvatskoj zločinačkoj akciji Oluja.

Vladimir Đukanović
foto: Kurir televizija

- Hrvatska država ima jedan ozbiljan problem. Prvi je taj što da vi da biste stvorili državu mora da postoji istorija, stvaralaštvo, kultura, a Hrvatska to nema. To ne postoji. A pogledajte Srbiju i veličanstvene primere naše istorije. Državu su stvorili na temeljima zločina. Kod njih je sasvim normalno da se na koncertima veličaju ustaški zlikovci - rekao je Đukanović i dodao:

Vladimir Đukanović
foto: Kurir televizija

- Peva se u slavu poglavnika, odnosno Ante Pavelića, krvoloka kakav je Ljubo Miloš, imate pevače koji imaju stihove, pazite: "to je mesto Juretovih mesara.." i tako dalje. Da l ste normalni da to slavite? Slavite Dinka Šakića. Doveli ste ga da tamo umre, a slavite i njegovu ženu Nadu Šakić, koja je isto zlikovce Juru Grancetića, Rafaela, sve one najgore nacističke bitange koje su klale ljude - rekao je Vladimir Đukanović.

Više pogledajte u VIDEU ISPOD:

12:14

BRUTALNO! VLADIMIR ĐUKANOVIĆ ZA KURIR TV O ZLOČINAČKOJ AKCIJI OLUJA: Slavite najgore nacističke bitange koje su klale ljude

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:03

ĐUKANOVIĆ ZA KURIR TV: Bojim se da nam je ratni sukob na prostoru Balkana neizbežan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track