"NE IDI NA MEČ SA VACIĆEM AKO NEĆEŠ DA NEKO PUCA NA TEBE!" Čedomir Jovanović tvrdi: Odustao sam zbog OZBILJNOG upozorenja (VIDEO)
Foto: Petar Aleksić

KURIR TV

"NE IDI NA MEČ SA VACIĆEM AKO NEĆEŠ DA NEKO PUCA NA TEBE!" Čedomir Jovanović tvrdi: Odustao sam zbog OZBILJNOG upozorenja (VIDEO)

Politika -

Gostujući u emisiji Puls Srbije Čedomir Jovanović dotakao se i otkazanog boks meča sa kolegom Mišom Vacićem koji je privukao veliku pažnju javnosti.

Rekao je da je stvar u početku bila smešna, ali je stvar ipak postala ozbiljna.

01:39

NE IDI NA MEČ SA VACIĆEM AKO NEĆEŠ DA NEKO PUCA NA TEBE! Čedomir Jovanović tvrdi: Odustao sam zbog OZBILJNOG upozorenja

- Mene je pozvao prijatelj i rekao mi za to. Meni je to bilo smešno. Onda mi je rekao da se to zakuvalo i da svi o tome pričaju. Ideja je bila da tamo skupimo neke priloge za decu u Gazu, da pokažemo neku empatiju u ovom društvu u kom svi okreću glavu od njih - rekao je Jovanović

Stvar je međutim kako tvrdi postala ozbiljna:

- Onda se sve pretvorilo u nešto što je jako ozbiljno. Kad vas pozovu neki ozbiljni ljudi i kažu slušaj: "Prvo mi to nećemo dozvoliti, a drugo ti si valjda normalan čovek. Kad ti kažemo da tamo ne treba da ideš, osim ako ti nije cilj da neko puca u tebe; da se tamo puca i da se pravi haos. Veruj mi ne govorimo ti ovo bez razloga!" To je otišlo toliko daleko da su bilo oko moje zgrade cele noći.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

00:31

NAŠA KOPIJA DEJTONSKOG SPORAZUMA NE POSTOJI! Čedomir Jovanović izneo neverovatan podatak povodom krize u Bosni i Hercegovini

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track