MISTERIJA ŠTA JE LIDER DVERI REKAO GOJKOVIĆKI: Sram vas bilo poslaniče Obradoviću, ne bojim se ja...
Foto: Zorana Jevtić I Stefan Jokić

Verbalno koškanje u Skupštini Srbije

MISTERIJA ŠTA JE LIDER DVERI REKAO GOJKOVIĆKI: Sram vas bilo poslaniče Obradoviću, ne bojim se ja...

Politika -

BEOGRAD - Sram vas bilo poslaniče Obradoviću, ne bojim se ja..., rekla je šefica srpskog parlamenta Maja Gojković obraćajući se lideru Dveri Bošku Obradoviću koji joj je dobacio na današnjoj sednici, a šta tačno nije se čulo jer mu u tom trenutku mikrofon nije bio uključen.

Naime, nekoliko trenutaka pre toga, danas oko 14.30 sati, predsednica parlamenta Maja Gojković dala je reč profesoru Miladinu Ševarliću (Dveri), ali u tom momentu oglasio se poslanik Slaviša Ristić (DSS), koji je zatražio da se nastavi sa izlaganjem o Kosovu.

Foto: Zorana Jevtić
Foto: Zorana Jevtić

Predsednica Gojković mu je na to odgovorila da li zna koliko bi to trajalo... - Nije Kosovo samo vaše, Kosovo je i naše... Nemojte privatizovati neke stvari, to je stvar Republike Srbije. Nemam reči za niskost na koju ste spremni...- rekla je šefica parlamenta, a potom se obratila lideru Dveri.

Foto: Stefan Jokić
Foto: Stefan Jokić

- Sram vas bilo poslaniče Obradoviću. Ne bojim se ja. Uzdržaću se samo zbog premijera. Neko želi da baci senku na ovaj trodnevni rad. Samo zato neću izricati opomene - rekla je Gojkovićeva reagujući na Obradovićevu opasku koja se nije glasno čula zbog isključenog mikrofona.

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track