OTAC SAVETNICE PORUČIO POLITIČARU: Priznaj dete, liči na tebe!
Foto: Facebook

Afera savetnica drma Srbiju

OTAC SAVETNICE PORUČIO POLITIČARU: Priznaj dete, liči na tebe!

Politika -
Glupo je što otac mog unuka to nije lično objavio, a moja ćerka odlično zna šta radi, kaže Dušan Jevđenović

BEOGRAD - Dušan, otac Dušice Jevđenović (23), savetnice u Vladi Srbije koja ovih dana trese državni vrh, u ekskluzivnom razgovoru za Kurir otkriva da zna koji je političar otac njegovog unuka.- Naravno da znam ko je i glupo je što on to i lično ne kaže. Poštujem volju svoje ćerke Dušice i nije na meni da to otkrivam, niti da bilo šta pričam na tu temu. Ona je na putovanju, pa kad se bude vratila, ako bude želela o tome da govori, podržaću je. Molim vas da mene ne petljate, moje dete je punoletno, obrazovano i odlično zna šta radi. Unuka obožavam. Moj unuk liči na svog tatu više nego na moju Dušicu - ispričao je u dahu Dušan Jevđenović, po kome je Dušica dobila ime, a tako im se inače zove i auto-servis u Obrenovcu.Intuicija vodi do TomeSamo dan ranije predsednik opštine Smederevska Palanka Radoslav Milojičić Kena iz Demokratske stranke, pošto je pikiran kao otac deteta misteriozne savetnice, poručio je da je adresa za to pitanje Tomislav Nikolić, predsednik Srbije! Na pitanje zašto je rekao da se obratimo Nikoliću, Milojičić je juče kazao:

Kena: Pitajte Tomu i kako je ova starleta došla do mesta savetnika u vladi
Kena: Pitajte Tomu i kako je ova starleta došla do mesta savetnika u vladi

- On (Tomislav Nikolić) mi je pao na pamet.Na pitanje kako to da mu je baš šef države pao na pamet kad se priča o detetu misteriozne savetnice u Nemanjinoj 11, prvi čovek Smederevske Palanke kaže:- Intuicija me navodi na njega, Nikolića. Pitajte njega i kako je ona došla do radnog mesta savetnika u Vladi. A tom pričom o starleti se u stvari samo skreće pažnja s pravih problema, s nerada šefa države.Sa druge strane, u Predsedništvu Srbije nisu želeli da odgovore na pitanja. Mejl im je poslat u toku prepodneva, ali na njega nisu odgovorili do zaključenja ovog broja. Ni „osumnjičeni“ Tomislav Nikolić nije odgovorio na SMS s konkretnim pitanjem.Razvojni putPodsetimo, javnost je saznala za Jevđenovićevu nakon što je došla u sukob s policajcima koji su privodili njenog brata. Ona ih je tada poprskala suzavcem pozivajući se na diplomatski pasoš, koji joj je 2013. dao Ivan Mrkić, tadašnji šef diplomatije. Njena saradnica Slađana Pantić je za naš list izjavila da je Jevđenovićki pasoš obezbedio lično predsednik Nikolić.

BrukaZAVODI DECUJevđenovićeva ima 23 godine i sina od tri godine, to znači da je dete rodila sa 20 godina, a sa 19 ostala trudna. Dakle, pomenuti političar je zaveo devojku koja je tek postala punoletna.

Prpa, bato Propalo putovanje političara ljubavnika„TATICA“ OTKAZAO LETOVANJEKako saznajemo, Jevđenovićeva je u ekskluzivnom letovalištu sa sinom, gde ju je sklonio otac deteta, a zbog toga je ovaj političar morao da otkaže svoje letovanje, na koje je, tradicionalno, trebalo da ide s porodicom.- Kad je krenula strka, političar je Dušicu i njihovog sina sklonio u inostranstvo, u luksuzno letovalište. Zbog svega toga on je morao da otkaže svoje letovanje, jer bi se možda i sreli, a to nikako ne bi bilo zgodno - kaže naš izvor.

ČinjeniceISTORIJAT SRPSKE SAPUNICE Jevđenovićeva je dospela u medije pošto je napala policajce, a onda se pozvala na diplomatski pasoš saznalo se da radi u Vladi Srbije kao savetnikDiplomatski pasoš joj je izdao Ivan Mrkić hvalila se u Kuriru da joj je diplomatsku ispravu obezbedio lično NikolićSaznalo se da je uticajnom političaru rodila sina Filipa (3)Prvi na spisku osumnjičenih kao otac dečaka pominjan je Radoslav Milojičić Kena iz DSIpak, Kena je poručio da za odgovor na to pitanje moramo da se obratimo šefu državeU međuvremenu, moćni političar je Dušicu i sina sklonio u ekskluzivno letovalište

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track