SKANDAL: Ružić se ruga Vučiću zajedničkom fotografijom sa Igorom Mikićem
Foto: FONET

Ne bira društvo

SKANDAL: Ružić se ruga Vučiću zajedničkom fotografijom sa Igorom Mikićem

Politika -
Potpredsednik Socijalističke partije Srbije Branko Ružić se ni manje ni više pohvalio fotografijom iz kafane sa huliganom Igorom Mikićem, koji se proslavio uzvikom Vučiću pederu

Potpredsednik Socijalističke partije Srbije Branko Ružić ne prestaje sa pokušajima da izbuši vladajuću koaliciju i izruga se premijeru Aleksandru Vučiću.

Naime, on se pohvalio, ni manje ni više, fotografijom iz kafane sa huliganom Igorom Mikićem, koji se proslavio uzvikom "Vučiću pederu" u živom prenosu utakmice Srbija - Albanija.

Kao da to nije bilo dovoljno, Ružić je ovog navijača pošteno izhvalio:

- Moje prvo upoznavanje sa čovekom, ljudinom Igorom Mikićem, rodom iz Peći.. Divan čovek, čestit, pošten i, što je meni najvažnije grobar od glave do pete - napisao je socijalista uz fotografiju na kojoj nasmejan pozira u kafani, zagrljen s Mikićem, u vidno prisnom raspoloženju.

Foto: Printscreen Facebook
Foto: Printscreen Facebook

Ružić je i te kako dobro znao koga hvali jer se nalazio u upravi Partizana, čiji je Mikić navijač, kao i na tapetu naprednjaka jer su smatrali da je upravo on kumovao Mikićevom dolasku na stadion, zbog čega je morao debelo da se brani.

Šef Socijalista Ivica Dačić poručio je Ružiću da može da napusti stranku ukoliko mu se ne dopada politika SPS -a.

- Trenutno sam u Moskvi i nisam u prilici da se zbog obaveza bavim time. To je jedan nepromišljen potez koji nanosi nepotrebnu štetu odnosima sa našim partnerima. Čovek koji vređa premijera ne zaslužuje nijednu lepu reč, već osudu. Ružić nije samo navijač, već kao potpredsednik SPS u obavezi je da poštuje politiku stranke. SPS ima svoju politiku i ko me se ona ne sviđa uvek može slobodno da ode. To važi za sve. Razgovaraću sa njim čim se vratim iz Moskve. A o tome će biti reči i na organima stranke - naglasio je Dačić za list "Alo"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track