DOBRO POZNATA PORODICA OTVORILA PETU SEZONU "MAJKE I SNAJKE" Pripremila jednostavan specijalitet koji će SVI OBOŽAVATI (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

kurir tv

DOBRO POZNATA PORODICA OTVORILA PETU SEZONU "MAJKE I SNAJKE" Pripremila jednostavan specijalitet koji će SVI OBOŽAVATI (VIDEO)

Jesenji TV program -

Počelo je emitovanje 5. sezonne omiljenog kulinarskog šou-a "Majke i snajke".

Žiri je najavio strožija pravila u novoj sezoni, a prvu epizodu je otvorila dobro poznata porodica Mitić.

Porodica Mitić – Niš

Majka: Ljiljana Snajka: Dragana Sin: Igor

Igor i Dragana Mitić se bave trgovinom, to im je zajednička ljubav, a upravo na poslu su se i upoznali. Igora je Dragana privukla šarmom, ali ga je zadržala kulinarskim veštinama. Oni su posvećeni poslu, ali se Dragana trudi i da pokrene mali kulinarski biznis. Igorova majka, Ljiljana, je domaćica, porodična žena sa tradicionalnim vrednostima. Mitići takođe za sebe kažu da su tradicionalna porodica koja uživa u tradicionalnim specijalitetima. Draganin i Igorov hobi je kuvanje i druženje u prirodi. Majka Ljiljana voli da provodi vreme u bašti i svojim biljkama posvećuje puno pažnje.

02:02

DOBRO POZNATA PORODICA OTVORILA PETU SEZONU MAJKE I SNAJKE Pripremila jednostavan specijalitet koji će SVI OBOŽAVATI

Sin Igor je izabrao polje broj pet, a iza njega se krilo jelo dinstani vrat u luku i pire krompir. Dame su izostavile četiri namirnice iz nabavke, te su od ukupnih sat vremena za pripremu izgubile osam mintua, odnosno dva minuta po sastojku, tako da su imale svega 52 minuta za kuvanje.

Igoru su potom izneli dva tanjira na astal, a on je za zadatak imao da pogodi koje je čije jelo, a on je to i uspeo, pa se plasirao u kviz koji će mu doneti 10.000 dinara. Dao je tačan odgovor na sve pitanja i tako obezbedio svojoj porodici 10.000 dinara.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Kurir.rs

Bonus video:

48:01

MAJKE I SNAJKE SE04EP96

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track