ISPUNIO SAM SVOJ VELIKI SAN: Glumac Miki Damjanović uradio nešto za SVOJU DUŠU, gde je okupio kolege iz HIT SERIJE
Foto: Filip Stevanović

Na turneji po Srbiji

ISPUNIO SAM SVOJ VELIKI SAN: Glumac Miki Damjanović uradio nešto za SVOJU DUŠU, gde je okupio kolege iz HIT SERIJE

Kultura -

Otkako je snimio svoj prvi film "Lajanje na zvezde" 1998. godine, prvak drame Beogradskog dramskog pozorišta Milorad Miki Damjanović odigrao je više od 60 rola u pozorištu.

Na televiziju se vratio ulogama u serijama "Tate", "Igra sudbine" i "Kolo sreće", a sada je konačno napravio svoj kabare "Čeznem da vam kažem".

- To je ostvarenje jednog mog sna. Uraditi dovoljno stvari u ovom poslu kako bi mogao da imaš dovoljno samopouzdanja da staneš pred publiku i radiš nešto u svoje ime. Posle desetak gradova koje smo obišli i pričali ovu priču pred punim pozorišnim salama, došao sam do zaključka da su iskrenost i čista emocija i dalje na ceni. I to me ohrabruje. Društvene mreže su pomogle da dobijamo i direktne utiske ljudi koji su nas gledali, od kojih ostaju duboko u sećanju one tipa: "Napunili ste nam dušu i srce", do onih: "Hvala za ovu emociju i iskrenost, uželeli smo ih se" - kaže Damjanović i dodaje:

Milorad Miki Damjanović
foto: Promo

- Pored bisera naše poezije, koju na momente gledaoci govore naglas, i muzike koja budi samo lepa osećanja, anđeoskog glasa Nataše Radovanović, članice Opere Narodnog pozorišta, Pavla Joksimovića, pijaniste, tu su i divni gosti Mina Lazarević, Steva Piale i Iva Štrljić, koje publika vidi u nekom drugačijem svetlu, i sve to garantuje veče lepih emocija.

Predstava 7. aprila gostuje u Nišu, na sceni Narodnog pozorišta, a u Krupnju su 20. aprila. U maju ekipu očekuje turneja u Crnoj Gori.

Kurir.rs/J. A. M.

Bonus video:

00:22

MORALA SAM DA PONAVLJAM SCENU ZBOG KOJA! Glumica otkrila šta se dešavalo iza kadra serije Crna svadba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track