KUPIO JE STARU RETRO MAŠINU ZA ŽVAKE: Verovali ili ne, ali dobio je pravi džek-pot!
Foto: Looneylane.org

Neverovatno!

KUPIO JE STARU RETRO MAŠINU ZA ŽVAKE: Verovali ili ne, ali dobio je pravi džek-pot!

Ludi svet -
Kada je kupio ovu mašinu za žvake iz jedne stare video prodavnice, ostao je u šoku kada je pronašao sva tajna blaga koja su se nalazila unutra!

Kada je otvorio mesto gde je inače stajao novac, pronašao je neka nesvakidašnja "blaga". Nije očekivao da išta bude skriveno tu, tako da je ovo za njega bio potpuni šok.Da li je neko namerno ugurao 100$ niz otvor za kovanice, ili je prethodni vlasnik koristio mašinu za žvake kao kretivno sklonište za svoje dragocenosti? Mašina ne uzima račune, pa je tako i ovo zbunjujuće...

Novi vlasnik je tada primetio još jedan čudan predmet koji vreba iz senke.Gurnuo je ruku unutra i izvukao predmet da vidi šta je to!

Bila je to neka vrsta cevi koja je sadržala još jedno iznenađenje.Unutar nje pronašao je još jednu novčanicu od 100$. Odličan zgoditak, s obzirom da je mašinu platio samo 36$ na rasprodaji.

Onda je počelo da ga interesuje da li postoji još nešto skriveno unutar mašine.Odvrnuo je fornji deo staklene kugle...

Primetio je nešto crno ispod žvaki.Novčanik? Ili mali sef sa još para unutra? Nije mogao da kontroliše svoj adrenalin.

Verovali ili ne, bio je to X-boksNikada ne možete da pretpostavite na kojim sve mestima može da se pojavi skriveno "blago". U ovom slučaju, bukvalno je pronađeno na poslednjem mestu gde bi iko tražio.

Kako je uopšte dospelo tu?

(Looneylane.org)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track