SMRT DIJANE MILOJKOVIĆ POTRESLA JE SRBIJU I REGION: Evo koje su još poznate ličnosti umrle od raka OVE GODINE!
Foto: Damir Dervišagić, PrintScreen

velika tuga

SMRT DIJANE MILOJKOVIĆ POTRESLA JE SRBIJU I REGION: Evo koje su još poznate ličnosti umrle od raka OVE GODINE!

Pop kultura -

Smrt bivše srpske misice Dijane Milojković potresla je ne samo Srbiju nego i celi region i pored toga što se znalo da je dugo vodila bitku za život. Dijana je umrla u 33. godini, a više od dve godine se borila sa opakom bolešću-karcinomom materice.

foto: Instagram screenshot

Pre mesec dana je odjeknula vest kako se on proširio i kako joj je hitno potrebna krv. Takođe, prelepa misica je tokom borbe sa opakom bolešću postala i veliki motivacioni govornik ljudima koji imaju slične borbe i kojima je na taj način ulivala nadu.

foto: Printscreen/Instagram

Od početka ove godine životnu bitku protiv ove opake bolesti izgubile su i još neke poznate ličnosti iz regiona. Među njima je i Divna Karleuša, dugogodišnja novinarka, radio voditeljka i majka srpske pop pevačice Jelene Karleuše. Divna se tri godine borila sa karcinomom pluća, a osim terapija koje je primala u Srbiji, ona je često putovala u Tursku, Holandiju i Dansku, gde je takođe primala terapije. Njena ćerka Jelena je na sve načine pokušala da joj pomogne, pa je finansirala Divnino lečenje u inostranstvu.

foto: Damir Dervišagić

Srpski glumac Igor Pervić umro je posle duge bolesti. Izgubio je život zbog malignog tumora poput njegovog kolege Nebojše Glogovca. Pervić je glumio u mnogim filmovima kao što su "Crni bombarder", "Lajanje na zvezde", "Bure baruta", "Sivi dom" i poznatim serijama "Ranjenik" i "Vuk Karadžić". Prvi put se pojavio na javnoj sceni sa samo sedam godina.

foto: Damir Dervišagić

Mladi splitski glumac Josip Braovac je izgubio bitku za život nakon meseci teške borbe, a o tome je pisao i na svom Fejsbuk profilu. Braovca se hrvatski gledaoci sećaju po ulozi Damira u televizijskoj sapunici "Ruža vetrova", a koju je snimao tokom 2012. i 2013. godine. Glumac se pojavio i u spotu grupe Magazin za pesmu "Jutro nakon". Glumac je izgubio život u 31. godini.

foto: Printscreen YT

Kurir.rs/Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track