DANIJELA OTKRILA DA JU JE LEČIĆ SILOVAO, A EVO ŠTA JE ON GOVORIO O MIKI ALEKSIĆU: Vršio je pritisak na mlade devojke i devojčice!
Foto: Dado Đilas, Printscreen Prva, Screenshot Instagram

Strašno

DANIJELA OTKRILA DA JU JE LEČIĆ SILOVAO, A EVO ŠTA JE ON GOVORIO O MIKI ALEKSIĆU: Vršio je pritisak na mlade devojke i devojčice!

Pop kultura -

Glumica Danijela Štajnfeld otkrila je identitet s*ksualnog napasnika, odnosno da je reč o Branislavu Lečiću.

Glumac Branislav Lečić, kog je Danijela Štajnfeld navodno optužila za silovanje ranije je govorio o Miki Aleksiću, nastavniku glume, kog je glumica Milena Radulović optužila za s*ksualno zlostavljanje.

Danijela Štajnfeld
foto: Printscren

Tom prilikom Lečić je otkrio je da su njegov sin Ivan i ćerka Ana bili u školi Mike Aleksića, ali su se posle godinu dana ispisali jer im se nije svideo njegov metod rada.

"Kad žena kaže ne, tu je kraj. Ja ne razumem da neko ne može da obuzda svoje porive. To je pitanje granica. Ljubav i seks, kao deo toga su divni, ali samo onda kada je u pitanju sloboda. Dve osobe moraju da se slože oko te stvari i samo tada ona ima smisla", pričao je Lečić.

Miroslav Mika Aleksić, Milena Radulović
foto: Dado Đilas, Nemanja Nikolić

"Ucena, toliko je slučajeva da postoji seksulana ucena, najčešće za žene, taj oblik agresije postoji i kod muškaraca kao jedna vrsta opsesivne manije", govorio je Branislav.

On tada dodao da su glumice koje su istupile osvešćene i hrabre mlade žene koje su pokrenule jednu od najznačajnijih tema za naše društvo.

"Nasilja i silovanja ima i u braku, muškarci moraju biti svesni da oni nisu vlasnici tela svoja žene. Ovo društvo je ozbiljno frustrirano, emancipacija i obrazovanje su jako važni", pričao je Lečić.

Branislav Lečić
foto: Filip Plavčić

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track