Najnovije vesti

SRBIJA ĆE VIDETI FILM DANIJELE ŠTAJNFELD: Glumica objavila sve o SILOVANJU, ovo je njena PRIČA!
Foto: Printscren

PODELILA INTIMNE DETALJE

SRBIJA ĆE VIDETI FILM DANIJELE ŠTAJNFELD: Glumica objavila sve o SILOVANJU, ovo je njena PRIČA!

Pop kultura

Danijela Štajnfeld je u svom filmu "Zaceli me" otkrila da je bila žrtva s*ksualnog zlostavljanja, ali tada nije otkrila ime "moćnika iz filmske industrije" koji joj je to uradio, a nedavno je progovorila i za delo optužila Branislava Lečića.

Srbija će konačno imati priliku da pogleda film u kom je glumica iznela informacije koje su šokirale Srbiju i posluša celu njenu priču na "Martovskom festivalu" 21. aprila od 19 časova.

Branislav Lecic, Danijela Stajnfeld
foto: Zorana Jevtić, Beta/ Teodora Milovanović

"Intimna mapa satkana od posledica traume seksualnog zlostavljanja iz perspektiva nekoliko žrtava i zločinaca. Film otkriva kompleksne reakcije na traumu, reakciju društva na žrtve i na silovatelje, te nudi putanju ka zaceljenju, uprkos stigmi vezanoj za najčešće prećutane zločine", stoji u opisu projekcije.

Film "Zaceli me" takmiči se u kategoriji dokumentarnih filmova preko 50 minuta.

Budući da 67. Martovski festival zbog pandemije koronavirusa nije održan tokom 2020. godine, u skladu sa odlukom Odbora festivala naredno izdanje biće duplo: 67/68. festival će se održati od 19. do 25. aprila 2021. godine. Biće prikazane kompletne takmičarske selekcije iz 2020. i 2021. godine, a biće dodeljene festivalske nagrade i za 67. i za 68. izdanje festivala.

Kurir.rs/K.Đ/Mondo

Bonus video:

Anđelka Simić o Branisalvu Lečiću
00:36

Anđelka Simić o Branisalvu Lečiću

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...