BJELA OKRUŽEN STUDENTKINJAMA: Podučava ih glumi i nakon predavanja! (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

kurirov PAPARACO

BJELA OKRUŽEN STUDENTKINJAMA: Podučava ih glumi i nakon predavanja! (FOTO)

Pop kultura -

Dragan Bjelogrlić, osim što je odličan glumac i reditelj, već neko vreme je i predavač na jednom fakultetu, gde je studentima mentor na master programu za proizvodnju TV serija.

Dragan Bjelogrlić
foto: Kurir

Paparaco Kurira zabeležio je pre nekoliko dana jednu zanimljivu scenu nakon završenog predavanja, kada je Bjelogrlić nastavio predavanje i ispred zgrade fakulteta. On je, naime, okružen sa nekoliko studentkinja, vodio srdačan razgovor dok je čekao taksi kojim se uputio u nepoznatom pravcu.

Dragan Bjelogrlić, Maja Bjelogrlić
foto: Kurir

Kako naš izvor s fakulteta na kom glumac predaje navodi, studenti su oduševljeni svojim profesorom i praktičnim znanjem koje im on iz svog višegodišnjeg iskustva prenosi, pa je vrlo moguće da ćemo ih u skorije vreme videti u nekim od projekata koje on priprema.

Ovim studentkinjama očigledno ne smeta da svoje slobodno vreme nakon predavanja provode sa svojim profesorom, jer u njega imaju maksimalno poverenje, što samo pokazuje da skandal sa profesorom Mikom Aleksićem i studentkinjama nije uticao na ove buduće glumice i kreatorke TV serija.

Dragan Bjelogrlić
foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs/A.P./M.Š.

Bonus video:

04:31

KURIR TV NA SNIMANJU FILMA O TOMI ZDRAVKOVIĆU: Bjelogrlić voli da zapeva jednu pesmu i to u kolima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track