DANIJEL KREJG UHVAĆEN VAN HOTELA! Glumca voze po Beogradu na set u kolima sa ZATAMNJENIM staklima! (FOTO)
Foto: Nikola Anđić, Shutterstock/Piotr Zajac

uhvaćen

DANIJEL KREJG UHVAĆEN VAN HOTELA! Glumca voze po Beogradu na set u kolima sa ZATAMNJENIM staklima! (FOTO)

Pop kultura -

Engleski glumac Danijel Krejg boravi u Srbiji već tri dana i upravo je krenuo da snimi svoje prve scene filma "Nož u leđa".

Velika zvezda izašla je iz svog smeštaja u centru Beograda i uputila se na nepoznatu lokaciju u zatamnjenim kolima. Čuvenog agenta 007 dobro čuvaju od fotoreportera i novinara u poznatom hotelu u kome boravi.

Krejg je našoj publici najpoznatiji po ulozi Džejmsa Bonda. Ranije se pisalo da će nastavak ove sage "Nema vremena za umiranje" biti rađen u Srbiji, ali sada je otkriveno zbog čega su agenti slavnog glumca boravili u Beogradu. Iako detalji zapleta ovog ostvarenja još uvek nisu otkriveni, zvanično je da se on vraća ulozi privatnog detektiva Benoa Blanka.

Danijel Krejg, Džejms Bond
foto: Nikola Anđić

Za novi projekat režiju i scenario potpisuje Rajan Džonson. Pored njega, među novim članovima glumačke postave naći će se Kejt Hadson, Edvard Norton, Dejv Batista, Itan Hok i Lesli Odom Džunior, ali njihove role još uvek nisu poznate.

Nakon scena koje će snimiti u našoj zemlji glumačka ekipa će nastaviti rad u Americi i Kanadi. Ovo ostvarenje potpisuje Rajan Džonson, koji je već jednom boravio u Beogradu, kad je snimao film "Braća Blum".

Danijel Krejg, Džejms Bond
foto: Nikola Anđić

Kurir.rs

Bonus video:

00:37

BOBO, PRASE JE PROFESIONALNIJE OD TEBE! Miloš Biković objavio URNEBESNI video sa snimanja FILMA i svi su prasnuli u SMEH! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track