POSLEDNJA ŽELJA LEDI DI ZA SINA VILIJAMA: Neki tvrde da je to princezina OSVETA bivšem mužu Čarlsu iz GROBA!
Foto: Shutterstock

ko bi rekao

POSLEDNJA ŽELJA LEDI DI ZA SINA VILIJAMA: Neki tvrde da je to princezina OSVETA bivšem mužu Čarlsu iz GROBA!

Pop kultura -

Princeza Dajana tragično je izgubila život 1997. godine i nije imala priliku da vidi kako njen sin, princ Vilijam (39) postaje kralj Velike Britanije.

Od tada su prošle 24 godine, a njen bivši suprug, princ Čarls (72), prvi na redu za krunu kralja, još uvek čeka svoj veliki trenutak.

Princeza Dajana
foto: Profimedija

I dok se na dvoru sve glasnije šuška kako će kraljica zahtevati od Čarlsa da preda krunu sinu Vilijamu, suprugu vojvotkinje od Kornvola, Kamile Parker, sve mrskije odzvanjaju u ušima reči princeze Dajane koje je izgovorila pre smrti.

Navodno je njena poslednja želja bila upravo da Vilijam bude kralj umesto Čarlsa, pisali su strani mediji.

Visoko pozicionirani izvor s dvora otkrio je da je Dajanina najveća želja bila da Vilijam bude kralj, a to je i sama dala naslutiti kad je u čuvenom "Panorama intervjuu" 1995. godine.

Isto tako, izjavila je kako Čarls ne bi smeo da postane kralj.

- Čarls se ionako oseća vrlo nesigurno zbog anketa koje pokazuju da je Vilijam puno popularniji od njega među Britancima, a svestan je i da je kraljica toga svesna. Zato se boji da bi se Dajanina poslednja želja mogla ostvariti", rekao je izvor i dodao kako bi to mogla biti "Dajanina osveta Čarlsu iz groba".

princeza Dajana, princ Carls
foto: Printscreen/Youtube

Strani mediji su analizirali ove navode i zaključili kako ne postoje saznanja da su Dajanine poslednje reči pre smrti bile o princu Vilijamu, ali veruje se kako se dugo znalo da je to bio njen stav oko nasleđivanja krune.

Nakon što je doživela sudar u Parizu nakon koga je ubrzo i preminula, njene jedine reči, prema izjavi vatrogasca koji ju je vadio iz smrskanog automobila, bile su: "O moj bože, što se dogodilo?".

princeza Dajana
foto: Profimedia / Capital Pictures

(Kurir.rs/A.M./Suggest)

Bonus video:

01:38

DUŠKOVO IMANJE JE PRAVA ARHEOLOŠKA RIZNICA! Na ovom mestu je pronašo čak dva artefakta OGROMNE ISTORIJSKE VREDNOSTI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track