POGREBNO PREDUZEĆE ODBILO DA ISPUNI POSLEDNJU ŽELJU PORODICI PREMINULE! Vlasnica otkriva najveće BIZARNE zahteve tokom sahrana
Foto: Printscreen/Tik Tok, Shutterstock

šok

POGREBNO PREDUZEĆE ODBILO DA ISPUNI POSLEDNJU ŽELJU PORODICI PREMINULE! Vlasnica otkriva najveće BIZARNE zahteve tokom sahrana

Ludi svet -

Vladnica pogrebnog preduzeća, Loren, na svom TikToku snimak video snimke u kojima objašnjava šta se dešava sa telima preminulih, ali i prepričava neke od najčudnijih zahteva za sahranu.

U jednom od svojih klipova rekonstruisala je razgovor sa svojim klijentom, čija majka je prethodne noći preminula u bolnici. Tvrdio je da su mu, uprkos tome što je nezakonito, dozvolili da ponese majčino telo kući, a kako kutija nije mogla da stane u njegov automobil, polako je vozio majku u otvorenom gepeku, prenosi “Miror”.

Međutim, sledećeg jutra porodica je ponovo kontaktirala Loren da dođe po telo, jer nisu znali šta da rade sa njim.

- Morala sam da zovem policiju da ide sa mnom - priznala je ona.

Drugi, pomalo bizaran slučaj odnosio se na poslednju želju, takođe, preminule majke klijenta po imenu Majk, koji je želeo da donese odeću u kojoj će sahraniti majku.

@lovee.miss.lauren

Answer to @rosmigd After cremation it’s impossible to tell who’s who… but thankfully the metal ID tags come in handy! ##cremation ##deathtok ##mortician

♬ original sound - Lovee.miss.Lauren

Bila je tu bluza, minđuše, hulahopke, a onda je iz kutije izvadila jarkocrvene tanga gaćice.

- Izvinite, sama je spremila to, to joj je bila poslednja želja. Ima veze sa porodičnom šalom, ali uvek je želela da nosi taj komad crvenog veša - rekao je Majk.

Stvari su postale još čudnije kada je Loren shvatila da u kutiji nedostaju pantalone.

- Nije htela da nosi pantalone... Ne želimo da ih nosi - dodao je Majk i objasnio da ih ni inače nije nosila, pa smatra da bi bilo normalno da bude i sahranjena na taj način.

- Definitivno će nam trebati pantalone - odlučna je bila Loren bez obzira na zahtev porodice, koju na pomenutoj mreži prati više od 250.000 ljudi.

@lovee.miss.lauren

Reply to @purrtyboi1 Hi ? my name is Lauren and I like to talk with my hands. ? ##questions ##funeral ##funeraldirector ##deathtok ##fyp ##keepingitreal

♬ Do It To It - ACRAZE

Kurir.rs/I.B/Mirror

02:32

Kurir dnevni horoskop za 8.12.2021.

Bonus video:

00:08

AKO NAM DETE BUDE RUŽNO, OSTAVIĆE ME! Barbara šokirala Darka, pevač odmah javno zakukao

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track