ČIKO, JE L' SAV OVAJ LEBAC TVOJ! Dečak koji je izgovorio čuvenu repliku vratio se glumi posle 47 godina Da li biste ga prepoznali?
Foto: Prinstcreen, Promo

ljubav stara

ČIKO, JE L' SAV OVAJ LEBAC TVOJ! Dečak koji je izgovorio čuvenu repliku vratio se glumi posle 47 godina Da li biste ga prepoznali?

Pop kultura -

Finale druge sezone omiljene serije "Igra sudbine" očekuje nas na Prvoj televiziji, a u pretposlednjoj epizodi pred kamere je stao i njen scenarista Žarko Jokanović. On se pojavio kao matičar i venčao je svoju suprugu Milicu Milšu.

igra sudbine
foto: TV Prva/Aleksandar Krstović

- Na venčanju Ade i Ivana bio je potreban matičar. Bila je fora da to budem baš ja. Milica je moja supruga, a njen partner Vladan Savić, naš porodični prijatelj - kaže Jokanović za Kurir.

On priznaje da je ozbiljno shvatio svoj zadatak:

- Naučio sam tekst napamet. Sve smo snimili iz prvog puta. Napisao sam više od 12.000 strana teksta, a da sam glumac, bilo bi mi ludilo da moram to da učim svaki dan.

Žarko Jokanović, Užička Republika
foto: Printskrin

Žarko Jokanović je zbog supruge Milice Milše stao pred kamere posle gotovo pola veka i spektakla "Užička republika". Malo ko zna da je upravo on igrao dečaka koji izgovara čuvenu repliku u filmu: "Čiko, je l' sav ovaj lebac tvoj?"

- Prošlo je od tada 47 godina. Imao sam 12 scena i jednu od najupečatljivijih uloga sa replikama koje se i danas prepričavaju. Bilo je to davne 1974. Film je danas ušao u istoriju kinematografije i na to sam jako ponosan. Tada sam imao šest i po godina. Ustao sam još po mraku, pre svitanja, mama me je spremila da me odvede na snimanje, a baka je prosula čašu vode niz stepenice - da bude uspešno i da sve teče kao voda - prisetio je scenarista.

Žarko Jokanović, Užička Republika
foto: Printskrin

Snimanje treće sezone omiljene serije "Igra sudbine" teče po planu.

- U seriji je kao i u životu, kraj nikada nije kraj, nego novi početak. Srećan sam što se igraju produžeci sve dok to publika traži - iskren je scenarista.

On obećava da će u porodici Kanački i Ožegović biti svega, intriga, skandala, suza, zavada, ali i prijateljstava i ljubavi, koji pobeđuju iskušenja. Nastavak kreće godinu dana kasnije.

- Radimo u tri nova studija i sve je na mnogo višem produkcionom nivou. Prva epizoda treće sezone stiže u petak na male ekrane. Biće dupla i trajaće sat i 45 minuta - zaključuje autor popularne telenovele.

igra sudbine
foto: TV Prva/Aleksandar Krstović

Kurir.rs

Bonus video:

00:22

MORALA SAM DA PONAVLJAM SCENU ZBOG KOJA! Glumica otkrila šta se dešavalo iza kadra serije Crna svadba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track