KONAČNO OTKRIVENO KO JE RASISTA U KRALJEVSKOJ PORODICI: Ona je komentarisala BOJU KOŽE sina Megan Markl i princa Harija?!
Foto: AP

DA LI STE IZNENAĐENI?

KONAČNO OTKRIVENO KO JE RASISTA U KRALJEVSKOJ PORODICI: Ona je komentarisala BOJU KOŽE sina Megan Markl i princa Harija?!

Pop kultura -

Princ Hari i Megan Markl su o rasističkim komentarima s kojima su se susreli pre rođenja njihovog sina Arčija prvi put progovorili u intervjuu kod Opre Vinfri u martu prošle godine. Nisu želeli da otkriju ime osobe jer bi, kako je Megan tvrdila, to jako naštetilo njenom ugledu.

Bio je to bombastičan intervju u kojem su odbegli supružnici prvi put javno progovorili o svom odlasku iz Velike Britanije i napuštanju kraljevske porodice.

Neočekivan tretman kraljevske porodice

Megan je tada otkrila da su se pojedini članovi porodice brinuli koliko će Arčijeva koža kad se rodi biti tamna.

Megan Markl, princ Hari, Arči
foto: Profimedia

"To mi je preneo Hari", prisetila se razočarana Megan u intervjuu, ali nije otkrila koji su to članovi, jer bi bilo previše štetno kada bi javnost saznala o kome je reč.

Međutim, nova knjiga autora Toma Bauera razotkriva imena s kojima Megan nije htela da izađe u javnost. Autor u svojoj neautorizovanoj knjizi "Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsor's", koja istražuje navodni "razdor" između vojvode i vojvotkinje od Saseksa i drugih članova monarhije tvrdi da je upravo Kamila, vojvotkinja od Kornvola i druga supruga princa Čarlsa, imala rasističke komentare o njihovom tada nerođenom sinu Arčiju, te da je time dobila zastrašujuće osude cele kraljevske porodice.

Kamila Parker Bouls
foto: Profimedia

Kamila smatra da ima pravo

Druga žena princa Čarlsa, Kamila, navodno je sama rekla Hariju kako bi bilo smešno da njegovo nerođeno dete ima "riđu afro frizuru" i to tokom razgovora koji su vodili 2016. godine s porodicom, piše Mirror. Šokantna otkrića koja je novinar Bauer otkrio u knjizi došla su i do Kamile, a izvori bliski vojvotkinji od Kornvola su te tvrdnje nazvali "totalnim glupostima".

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:02

Princ Filip i princeza Danica u Hramu Svetog Save

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track