ZVANIČNO ODBAČENA OPTUŽBA PROTIV ČUVENOG REPERA: Bivša devojka ga optužila za zlostavljanje i batine pa EKSPRESNO SKLOPILI NAGODBU
Foto: Rojters

BRZO POVUKLA OPTUŽBU

ZVANIČNO ODBAČENA OPTUŽBA PROTIV ČUVENOG REPERA: Bivša devojka ga optužila za zlostavljanje i batine pa EKSPRESNO SKLOPILI NAGODBU

Pop kultura -

Zvanično je odbačena tužba protiv čuvenog repera Paf Dedija koju je podnela njegova bivša devojka Kasandra Ventura poznata kao Kasi. Do nagodbe je došlo veoma brzo s obzirom na to da je ona tužbu podnela prošlog četvrtka.

"Samo da stvari budu jasne, odluka o nagodbi oko tužbe ni na koji način nije priznanje nedela. Odluka gospodina Kombsa o nagodbi ni na koji način ne odbacuje njegovo otvoreno poricanje tužbe. Srećan je što su postigli zajedničku nagodbu i želi gospođi Ventura sve najbolje", rekao je advokat Paf Dedija Ben Brafmen.

Reper je viđen pre nekoliko dana u Majamiju i izgledao je veoma uznemireno. Vest o tome da je tužba zvanično odbačena donosi TMZ.

Pevačica Kasandra Elizabet Ventura poznatija kao Kasi optužila je repera i hip-hop mogula da ju je silovao i tukao. Tužba je obuhvatala i optužbu za trgovinu ljudima.

U sudskim dokumentima se navodi da je Kasanda Ventura upoznala Paf Didija 2005. kada je imala samo 19 godina, on je, kako je ona tvrdila u tužbi, počeo da je zlostavlja i kontroliše i prisiljava na seks sa muškim prostitutkama dok je on sve to snimao, fizički ju je zlostavljao i drogirao.

Pevačica je rekla da je reper čije je pravo ime Šon Kombs provalio u njen dom i silovao ju je pred kraj njihove dugogodišnje veze 2018. godine. U tužbi se navodi i da je reper “bio sklon nekontrolisanom besu i da je često divljački tukao gospođu Venturu".

Njegov advokat je negirao optužbe, a njen branilac rekao je za New York Times da su pevačica i Paf Dedi razgovarali pre nego što je podnela tužbu, a da joj je on ponudio novac da ćuti. Napomenuo je da se radilo o iznosu od osam cifara, ali da to ona nije prihvatila.

Kasandra Ventura Kasi i Paf Dedi bili su u vezi 10 godina, do 2018. Ona se naredne godine udala za fitnes trenera Aleksa Fajna sa kojim ima dve ćerke.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track