CEO SVET ZURI U OSVETNIČKU HALJINU KEJT MIDLTON Detalji na princezi nose PREMOĆNU SIMBOLIKU, posle ovoga Megan će SVISNUTI OD MUKE
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

UJEDINILI SE

CEO SVET ZURI U OSVETNIČKU HALJINU KEJT MIDLTON Detalji na princezi nose PREMOĆNU SIMBOLIKU, posle ovoga Megan će SVISNUTI OD MUKE

Pop kultura -

Britanski kralj Čarls III, princeza od Velsa, princ od Velsa i kraljica Kamila pojavili su se sinoć na diplomatskom prijemu u Bakingemskoj palati, prvi put zajedno u javnosti nakon skandala zbog uznemirujućih komentara o boji kože Arčija Harisona, sina Megan Markl i princa Harija, iznetih u knjizi Omida Skobija "Endgame". Zajednička fotografija tumači se i kao njihov odgovor skandalu odnosno da su udruženi uprkos svemu i da njihovu porodicu nije mogla afera da uzdrma. Veliku pažnju izazvalo je i modno izdanje Kejt Midlton.

Kejt Midlton
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kejt Midlton nosila je Diplomatic Corps Reception u Bakingemskoj palati svetlucavu dugačku haljinu, omiljen model za ovu vrstu događaja, ali i kreaciju koju je ranije nosila. Tolaetu je dizajnirala Dženi Pekman.

Na Kejt Mildton videli smo i tijaru koja je pripadala princezi Dajani. Podsećanja radi, Omid Skobi u knjizi tvrdi da princeza nije ni nalik Lejdi Di za razliku od Megan Markl.

Supruga princa od Velsa nosila je ovu tijaru i na Diplomatskom prijermu 2015. kao i na raznim banketima tokom godina.

Kejt Midlton
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Kejt je ponela i dijamantski broš i Greville Chandelier minđuše koje je nasledila od Elizabete Druge.

Princeza od Velsa je istu haljinu i isti nakit odabrala i za venčanje sina kraljice Ranije i kralja Abdulaha II od Jordana, prestolonaslednika Huseina, u junu ove godine u Jordanu. Prvi put smo je tada videli sa minšuđama koje je kraljica Elizabeta dobila od svoje majke kao svadbeni poklon.

Kraljica Kamila nosila je tijaru Girls of Great Britain and Ireland, koju je Elizabeti poklonila njena baka kraljica Marija. Britanska kraljica nosila je sinoć belu haljinu sa trodimenzionalnim cvetovima, koju je dopunila masivnim dijamanskim brošem, odgovarajućom narukvicom i dijamantskim naušnicama u grozdu.

Kejt Midlton
foto: GEORGE ROGERS / Sipa Press / Profimedia

I Kamila i Kejt pojavile su se sa Ordenom kraljevske porodice kraljice Elizabete II- žutim pojasom sa portretom pokojne kraljice iz njene mladosti, koji se dodeljuje članicama dvora za državne bankete.

Kejt je nosila i tamnoplavi pojas, orden Dame Grand Cross of the Royal Victorian Order, dok su Kamila, Čarls i Vilijam poneli "Order of the Garter sash".

Skandalozne optužbe o komentarima Čarlsa i Kejt objavljeni su u holandskoj verziji knjige "Ednagame", Omid Skobi i izdvačka kuće tvrde da je došlo do greške u prevodu, Megan Markl i princ Hari nisu se oglašavali povodom skandala, vojvotkinja od Saseksa viđena je juče u Montesitu.

Novi skandal otvorio je brojna pitanja, čeka se naredni potez Palate.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

17:04

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track