GOLIŠAVA 39 GODINA MLAĐA DEVOJKA LAZARA RISTOVSKOG IZAZVALA BURU: Skinula se, pa pokazala ZATEGNUTO TELO, a oko nje ČIST LUKSUZ
Foto: Beta/Dragan Gojić, Printscreen/Instagram

FOTKA S ODMORA

GOLIŠAVA 39 GODINA MLAĐA DEVOJKA LAZARA RISTOVSKOG IZAZVALA BURU: Skinula se, pa pokazala ZATEGNUTO TELO, a oko nje ČIST LUKSUZ

Pop kultura -

Anica Lazić, devojka glumca Lazara Ristovskog, objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj pozira u bikiniju, i pokazala izvajanu figuru.

Anica, koja je inače 39 godina mlađa od svog partnera, Lazara Ristovskog, pozirala je nasmejana u bikiniju s cvetom u kosi, a na fotografiji se vidi da ima zategnuto telo.

Anica je objavila fotografiju koja je nastala dok je boravila na Maldivima. Osim njenog vitkog tela mnogi su primetili i luksuz u kom Anica uživa.

Inače, Anica neretko ističe koliko je zaljubljena i srećna.

- Pre nego što sam te upoznala, bila sam srećna. Sada je ta sreća udvostručena. Ulepšao si mi život na svim poljima i svaki dan pored tebe je blagoslov. Volim te baš takvog kakav jesi - pisala je na Instagramu jesenas.

Njihova ljubav naišla na osude

Njihova ljubav naišla je na brojne osude, Anica se susrela sa velikim osudama, ali je jasno i glasno stala iza ljubav. Kako kaže, negativni komentari su je još više očvrsnuli.

Lazar Ristovski, Anica Lazić
foto: Damir Dervišagić

- Sebi sam dala obećanje da ću u ljubavi biti hrabra, tu ne dozvoljavam da budem kukavica i uvek radim onako kako moje srce traži - rekla je ona u emisiji "Premijera".

(Kurir.rs/ Blic/ L. S)

Bonus video:

00:13

Lazar Ristovski napunio 71. godinu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track