GODINAMA JE VARAO, ONA MU SVE PRAŠTALA I RAĐALA DECU: Pred njegovim aferama zatvarala oči, a sad im puna usta SKLADNOG BRAKA
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

ZAJEDNO SU 24 GODINE

GODINAMA JE VARAO, ONA MU SVE PRAŠTALA I RAĐALA DECU: Pred njegovim aferama zatvarala oči, a sad im puna usta SKLADNOG BRAKA

Pop kultura -

"Srećan rođendan mojoj predivnoj ženi. Na današnji dan priseti se svega što si prošla i budi ponosna na sebe zbog svega što si postigla i gradila. Posh spice, preduzetnica i naravno, udata za kapitena engleske fudbalske reprezentacije", napisao je Dejvid Bekam svojoj supruzi Viktoriji pre dva dana povodom 50. rođendana.

Objavio je emotivni video koji je sadržao fotografije i video snimke iz prošlosti. Ovim gestom je raznežio mnoge, a posebno svoju suprugu.

"Jako vas sve volim", napisala je Viktorija, a Dejvid je dodao:

"Tvoj najveći uspeh su deca koju usmeravaš, voliš i učiš. Oni te vole neizmerno, ma svi te volimo baš jako. Odlično se provedi za svoj dan, zaslužila si to. 50 i fit. Iskren sam', poručio je.

Viktorija Bekam
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Inače, nekadašnji fudbaler i modna dizajnerka u braku su 24 godine. Brak im možda izgleda skladno, ali istina je da je tu bilo mnogo skandala i ljubavnih afera.

Viktorija Bekam, Dejvid Bekam
foto: Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kad su Dejvid i Viktorija započeli svoju vezu, bili su oko toga vrlo tajanstveni. Ne samo zato što su je krili od medija jer su oboje bili slavni već i zato što je Viktorija u to vreme imala dečka, kog je varala s Dejvidom.

Dejvid Bekam, Viktorija Bekam
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Zato se komentarisalo da je kasnije bila popustljiva kad ju je stigla karma. Naime, Dejvid je Viktoriju u više navrata varao, a ona mu je uvek opraštala. I rađala decu. Zajedno imaju trojicu sinova i ćerku.

(Kurir.rs/ Story.hr/ L. S)

Bonus video:

00:21

Bruklin Bekam i Nikola Pelc ulaze u restoran

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track