"DECA SU DUGO MENE KRIVILA ZA RAZVOD": Bane Vidaković otkrio da su mu POROCI razorili brak! "Nismo se viđali..." (FOTO)
Foto: Marina Lopičić

PRIZNAJE SVOJE GREŠKE

"DECA SU DUGO MENE KRIVILA ZA RAZVOD": Bane Vidaković otkrio da su mu POROCI razorili brak! "Nismo se viđali..." (FOTO)

Pop kultura -

Glumac Branko Bane Vidaković otvoreno je govorio o borbi sa porocima, a sada je otkrio da je upravo zbog bolesti zavisnosti njegov brak propao.

Bane je sa samo 23 godine upoznao svoju bivšu suprugu Jasminu Minu i odmah se zaljubio u nju.

- Ona je bila model na jednoj frizerskoj reviji, posle koje smo otišli kod zajedničkog druga na rođendan. Celu noć sam svirao Stiv Vondera na gitari, a ona mi je prišla i rekla: "Ko još svira Stiv Vondera na gitari?" - prisetio se glumac, a oni su godinu dana nakon venčanja dobili sina Mateju, a pet godina kasnije ćerku Majdu.

Bane Vidaković
foto: Printscreen/Premijera

- Naš brak je bio umetnički, to znači da se nismo mnogo viđali. Ti se venčaš, i onda neko mora da zarađuje pare, a to obično padne na muškarca. Onda ti ideš da radiš, ona ostaje sama, nema ko da joj pomogne. Radio sam kao konj do večeri, jer sam želeo da nam obezbedim neki standard - rekao je Bane i progovorio o borbi sa opijatima.

Bane Vidaković
foto: Printscreen/K1

- Imao sam problem sa opijatima, mene nije bilo kod kuće, ali sve sam to pokrivao dok sam zarađivao dobro. Onda je naišao period kada nije bilo posla, tu kreću problemi, dužnici zovu da pitaju kada ću da vratim pare. Nije njoj bilo lako, imala je dvoje dece, i mene kao treće - rekao je on pa dodao:

Bane Vidaković
foto: Marina Lopičić

- Dugo sam samo sebe krivio za propast braka, a i deca su sigurno. Ipak, danas smo super, jer su oni odrasli i zreli ljudi i shvatili su moje probleme iz tog perioda.

"Skidao sam se na suvo sa heroina"

Podsetimo, Bane je otkrio kako je uspeo da prestane da konzumira heroin.

Bane Vidaković
foto: Nemanja Nikolić

- Zapitao sam se hoću li da se bavim glumom ili ovim? Glumu sam voleo dovoljno da sam bio spreman da istrpim šta treba. I, nije bilo lako, uopšte. Dugo i teško sam se skidao, na suvo, bez ikakvih lekova. Namučio sam se, ležao sam kod moje jadne majke Grozde, ona mi je donosila supice i presvlaku. Kad sam sve završio, otišao sam kod prijateljice doktorke da mi izvadi krv i kaže koliko sam oštećen. Rekla mi je da sam imao mnogo sreće, sve mi je bilo u redu. Upozorila me je da se više nikada ne skidam na suvo, jer mogu svi organi da popucaju - rekao je glumac u svojoj ispovesti.

( Kurir.rs / Blic / T.B. )

Bonus video:

01:09

SRPSKA GLUMICA O ISKUSTVU SA ČARLIJEM ŠINOM: Dok snima dobar je, kad se ugase kamere nastaje JEZIVA PROMENA! Droga je činila svoje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track