(FOTO) PROŠLE SU DECENIJE, A ON SKORO DA SE UOPŠTE NIJE PROMENIO! Evo kako danas izgleda čuveni Rene
Foto: Profimedia

NEKAD I SAD

(FOTO) PROŠLE SU DECENIJE, A ON SKORO DA SE UOPŠTE NIJE PROMENIO! Evo kako danas izgleda čuveni Rene

Pop kultura -

Jedan od omiljenih televizih junaka ne bi bio toliko urnebesan da ga nije igrao Gorden Kej, zar ne?

Kada se 1982. godine na ekranima pojavila serija "'Alo, 'alo", gledaoci širom sveta bili su oduševljeni prepoznatljivim britanskim humorom, harizmatičnim glumcima i njihovim otkačenim likovima, ali se jedan posebno izdvojio, piše Story.rs.

Naravno, reč je o Reneu Artoi, kafedžiji koji pokušava da balansira između svoje strastvene supruge koje ga više ne privlači i konobarica kojima se "zabavlja" u ostavi za metle. On je pokušavao i da se snađe sarađujući, s jedne strane, s francuskim borcima za slobodu i, s druge, Nemcima koje rat ne zanima koliko profit, ali i okupatorima kojima je bilo do ratovanja.

Šarmantan, večito napet i uplašen, Rene možda ne bi postao tako upečatljiv i voljen lik da ga maestralno nije odigrao britanski pozorišni glumac Gorden Kej.

Glumac koji je u aprilu napunio 75 godina poslednji put se našao na malim ekranima 2004. godine, u seriji "Revolver", ali je od završetka serije "'Alo, 'alo" njegova karijera bila prilično tiha i spora.

Ipak, Gordenova karijera nije prošla bez kontroverzi. On je u svojoj autobiografiji "Rene i ja: Nešto kao autobiografija" priznao da ga privlači isti pol, a nakon što je doživeo saobraćaju nesreću novinar lista Sunday Sport ga je bez dopuštenja fotografisao u bolničkoj sobi, što je dovelo do tužbe o kojoj je brujala cela Velika Britanije.Zanimljivo, sud je smatrao da glumčeva privatnost nije bila narušena, te se slučaj Gordena Keja često nazivao "mrljom u britanskom pravosuđu".

Fanovi kultne serije dugo su želeli da vide jednog od najpopularnijih glumaca u istoriji britanske komedije, ali na internetu postoji izuzetno mali broj njegovih novijih fotografija. Ipak, mi smo uspeli da pronađemo jednu i moramo da primetimo da se Gorden Kej zaista malo promenio od poslednje snimljene scene za seriju "'Alo, 'alo" - otkad je prošlo čak 24 godine!

Sa sajta Story.rs preporučujemo vam još:34 godine kasnije: Zavodljivu Helgu iz serije Alo Alo danas sigurno ne biste prepoznaliOvako danas izgleda Ivet iz serije Alo alo! (FOTO+ VIDEO)"Zovem se Budimir Trajković": Evo kako danas izgleda mladić kojeg je Jugoslavija obožavala (FOTO)Sećate li se devojčice iz filma "Mrtav 'ladan"? Evo kako ona danas izgleda (FOTO)Sećate li se glumice koja je igrala u filmu Nataša? Evo kako ona danas izgleda! (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track