ISPOVESTI 4 MUŠKARCA KOJI IMAJU VELIKI: U jednog muškarci BULJE u teretani, drugi je devojku posalo u BOLNICU! A to nije NAJGORI slučaj!
Ilustracija, Foto: profimedia

MUKE

ISPOVESTI 4 MUŠKARCA KOJI IMAJU VELIKI: U jednog muškarci BULJE u teretani, drugi je devojku posalo u BOLNICU! A to nije NAJGORI slučaj!

Zanimljivosti -

Muškarcima je reklo bi se jedna od najbolnijih, ili najomiljenijih tema (zavisno od toga čime raspolažu) ona o veličini polnog organa. Jedno nedavno istraživanje pokazalo je da je prosečna veličina penisa između 12 i 16 centimetara.

Četiri muškarca sa "prevelikim" polnim organom otkrili su kakav je život kada ste izuzetno "obdareni". Ovo su njihove ispovesti.

Džoi (22.8 cm)

Fotograf Džoi Obrajan (31) živi s dugogodišnjom partnerkom, šminkerkom Jasmin Džouns (24), u Velingboru u Engleskoj.

- Nikada nisam znao za nešto drugačije, ali svestan sam da je prema statistikama moj penis znatno iznad proseka, čak za devet centimetara - rekao je Džoi.

Ilustracija
Ilustracija foto: Profimedia

- Za mene je veličina bitna, a zbog svoje sam uvek u životu imao samopouzdanja, od presvlačenja u teretani pa do prvog seksa s novom devojkom. Mislim da je to razlog što sam uvek imao zdrav seksualni život i puno partnerki. Ipak, ne mislim da je veličina ono što muškarca treba da odrešuje. Svi u spavaćoj sobi vole različite stvari, a ipak je komunikacija na kraju ključ svake uspešne veze. Ipak, super je znati da mogu da ugodim devojci u krevetu - zaključio je Džoi, čija devojka Jasmin smatra da je penis njenog dečka 'idealne veličine'.

- Džoi ima najveći penis od svih sa kojima sam bila, ali to mi nije problem. Meni je savršene veličine i definitivno je poboljšao moj seksualni život. S većom penisom možete biti više avanturistički nastrojeni i eksperimentisati u krevetu, a i ne morate se oslanjati na predigru. Imala sam u životu nezaboravnih seksualnih iskustava, ali sada znam da često nisam ni uživala u seksu dok nisam upoznala Džoija - kaže Jasmin.

Kris (20 cm)

Kladioničar Kris Dikson (23) živi s partnerkom Sindi Bredbari (21) i njihovom jednogodišnjom ćerkom u Engleskoj. Kaže da je u životu zbog velikog penisa doživeo neprijatna iskustva.

- Neke devojke su odbile da imaju seks sa mnom jer mi je penis prevelik, a jedna je čak i završila u bolnici jer sam je povredio tamo dole. Sva ta iskustva su me uplašila - kaže Kris i dodaje da "samo veliki penis nije garancija da će seks ženi biti dobar.

Ilustracija
Ilustracija foto: Profimedia

- Zavidim momcima s penisom prosečne veličine. Ipak, uz pomoć sadašnje devojke, otkrili smo koje poze funkcionišu za nas.

Moj savet obdarenim muškarcima koji brinu da bi mogli da povrede partnerku je da u seksu uspore i da se više posvete predigri - zaključio je Kris, a njegova partnerka Sindi otkriva da joj je bio šok kad je prvi put ugledala njegov penis.

- U početku je seks bio težak i morali smo da koristimo mnogo lubrikanta, a čak i tada je bilo bolno. S većim penisom morate da probate seks u više poza, a za mene je najbolje kad sam ja na vrhu, jer tada mogu da ga kontrolišem. Kad smo se tek upoznali, Kris se brinuo zbog svoje veličine i bojao se da će me povrediti, pogotovo jer je neke njegove bivše devojke seks s njim plašio. To mu je stvorilo komplekse i trebalo nam je neko vreme da počnemo da uživamo u seksu. Sada nam je seksualni život sjajan, ali moramo da budemo oprezni. Ljudi pretpostavljaju da samo momci s malim penisom imaju komplekse, ali Krisova veličina je negativno uticala na njega - otkriva Sindi.

Ilustracija
Ilustracija foto: Profimedia

Džoi (24 cm)

Instruktor jahanja Džoi Hatkins (23) iz Penrina u Engleskoj u vezi je sa stdentkinjom Tejli Hopkins (22).

- Odrastajući, uvek sam morao da kupujem pantalone prilagođene preponama, a tokom godina sam naučio kako da namestim penis dok jašem, što mi je i sad često bolno kod preskakanja prepona. Uvek sam bio vrlo nežan prema partnerkama, a bio sam i s devojkama koje su doslovno plakale od bola tokom seksa. Tejli je neverovatna i jako strpljiva - kaže Džoi, koji poručuje obdarenim muškarcima da se ne stide da pitaju za savet.

Njegova partnerka Tejli krenula je da vežba jogu kako bi joj pomogla u seksu s Džoijem.

- Pre nego što sam upoznala Džoija, nisam imala seks sa muškarcem koji ima toliki penis, a kad sam ga prvi put osetila, bilo je zastrašujuće. Pokušali smo da imamo seks, ali je bilo previše bolno i morali smo da prestanemo. Nekoliko dana kasnije pokušali smo ponovo, ali opet nije bilo dobro, pa smo na kraju otišli kod lekara koji je objasnio da samo pogled na nekog jako obdarenog kod žene može biti zastrašujuć, jer možete mentalno da se zablokirate - priča Tejli.

Ilustracija
Ilustracija foto: Profimedia

Lekar joj je savetovao jogu zbog fleksibilnosti i kako bi ojačala mišiće karlice i da isprobaju razne poze. Također im je napomenuo da u početku uvek koriste lubrikant, pa je par napokon imao seks tek nakon čak četiri nedelje vežbanja joge.

Albert (25.4 cm)

Građevinac Albert Pritčard (34) iz Romforda u Eseksu, smatra da mu veličina uništava seksualni život i da zbog toga nema devojku. Naime, on i njegova bivša devojka raskinuli su zbog njegovog penisa.

- Penis veći od 25 cm može uništiti veze. Imam visoki libido, ali žene kažu da im je seks sa mnom previše bolan, posebno u 'doggy' pozi, što je meni omiljeno - kaže Albert i ističe da mu je veličina postala veliki problem.

- U jednoj od prošlih veza bivša i ja smo se stalno svađali zbog toga i to nam je potpuno uništilo intimu, pa smo na kraju i raskinuli. Još jedna devojka me je ostavila zbog istog problema, ali barem je pokušala da prihvati moju veličinu. Bili smo u savetovalištu za seksualne probleme gde su nam rekli da obavezno koristimo lubrikant, ali smo se uvek osjećali kao da se pripremamo za hiruršku operaciju - ispričao je Albert i dodao:

- Drugi muškarci u teretani kad se presvlačimo uvek gledaju u mene i zavide mi, ali ne bi kada bi znali kakav problem toliki penis uzrokuje.

Ilustracija
Ilustracija foto: profimedia

Kurir.rs/The Sun/Foto:Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track