MOJA DEVOJKA NA KREVETU U ZAGRLJAJU DRUGOG DEČKA! Video sam fotografiju, a ona me sada ubeđuje da se NIŠTA NIJE DESILO! Ne znam u šta da verujem!
Ilustracija, Foto: Profimedia

ISPOVEST

MOJA DEVOJKA NA KREVETU U ZAGRLJAJU DRUGOG DEČKA! Video sam fotografiju, a ona me sada ubeđuje da se NIŠTA NIJE DESILO! Ne znam u šta da verujem!

Zanimljivosti -

Jedan dečko otvorio je dušu i u iskrenoj ispovesti ispričao sve o vezi sa devojkom u koju se zaljubio, ali koja nažalost nije potrajala. Počeli su da se viđaju pre nego što je ona otišla na letovanje, a onda su na tom odmoru problemi i počeli.

Rekla mu je da je na odmoru bila sa dve prijateljice i još dva dečka. Priznala je da je delila sobu sa drugim dečkom, ali su spavali u odvojenim krevetima, a kasnije se ispostavilo da je situacija nešto drugačija.

"Samo mesec dana kasnije video sam fotografiju na njenom telefonu. Na sebi je imala kupaći kostim, a kreveti u sobi su bili spojeni. Pitao sam je za to, a rekla je da su bili zajedno u njegovom krevetu, ali se ništa nije dogodilo. Ne znam šta da mislim."

Da stvar bude gora, već ga je lagala o svojoj prošlosti, kao i još nekim stvarima u toku veze. Raskinuli su, ali se on dvoumi da li da se pomire.

Deidre mu je rekla: "Savetovala bih da zaboravite šta god da se dogodilo na tom odmoru. Kada je ona bila na odmoru tek ste počeli vezu. S druge strane, ako se uvek pitate da li je iskrena prema vama, najbolje je da pronađete devojku kojoj ćete moći da verujete".

Ilustracija
Ilustracija foto: Profimedia

Kurir.rs/The Sun/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track