SLIKA KOJA JE RASTUŽILA SRBIJU: Pozvali drugare na rođendan, ali desilo se nešto najtužnije što može da se desi DETETU! (FOTO)
Foto: Printscreen/Tviter

baš tužno

SLIKA KOJA JE RASTUŽILA SRBIJU: Pozvali drugare na rođendan, ali desilo se nešto najtužnije što može da se desi DETETU! (FOTO)

Zanimljivosti -

Slika koja je rastužila Srbiju dolazi sa Tvitera i u pitanju je dečiji rođendan. Fotografiju je objavila žena koja sa porodicom živi u Švajcarskoj.

- Od 16 dece, 13 potvrdilo dolazak na rođendan. Došlo ih je samo 3. Navodno pakuju se za godišnji, iskrslo planinarenje, a nekima je i kasno bilo da dolaze od 14-17h. Niko nije javio da se kulturno izvini. Iznajmljen prostor, klopa, kućni bioskop, velika torta.. Sve to je nebitno - piše ona uz sliku prelepe torte na kojoj piše Diana i broj 12, odnosno 12. rođendan.

Zatim je napisala još nešto što je bilo još tužnije.

- Ne mogu vam opisati tugu deteta. I kako da deca ovde sklapaju prijateljstva, vole se i poštuju međusobno? - a komentari su krenuli i bilo je raznih mišljenja.

- Ko je došao taj je pravi. Idemo dalje. Imao sam problem posle ženine smrti; sin slavio 8. rođendan, mesec jun, mnogi na raspustu, a mi zakupili lepu igraonicu-piceriju sa klovnom, plus gadna provala oblaka, kao danas, pa hoće li iko doći od pozvanih. Ko došao, dobrodošao! - napisao je jedan otac.

torta, tviter
foto: Printscreen/Tviter

- Baš mi je žao male princeze. Roditelji nisu postupili korektno. Zabrinjava me ovo kolektivno odsustvo poštovanja i uvažavanja drugog bića. Potrudite se vi da joj ovaj osetljiv period rođendana prođe lepo, da malo potisne ovu tužniju stranu - pisala je Tviterašica.

- Imao sam slično iskustvo u prvom i drugom razredu osnovne. Ako je za utehu, pravi prijatelji po pravilu nastaju onda kada ih biraš, a to nije osnovna škola. Ja nisam prijatelj ni sa kim iz osnovne -

- To nije do dece nego do roditelja. Ja sam letnje dete. Celo rano detinjstvo tuzna na svoj rođendan. Posle se stvari promene -

Komentari su uglavnom bili puni podrške i čestitki za rođendan.

torta, tviter
foto: Printscreen/Tviter

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:33

GLUMICA POKAZALA ZANOSNO TELO U 6. DECENIJI: Ketrin Zita Džons radila vežbe u bikiniju, preko 1.000.000 ljudi oduševljeno! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track