ŠEF GA JE PROBUDIO U 3 UJUTRU DA BI MU REKAO DA U 11 BUDE NA POSLU, A ONDA JE OPLEO: Zbog odgovora konobar postao VIRALAN hit!
Foto: Printscreen/Twitter

šou

ŠEF GA JE PROBUDIO U 3 UJUTRU DA BI MU REKAO DA U 11 BUDE NA POSLU, A ONDA JE OPLEO: Zbog odgovora konobar postao VIRALAN hit!

Zanimljivosti -

Konobar iz Velike Britanije oduševio je ljude širom sveta načinom na koji je dao otkaz jer mu je šef rekao da mora da dođe da radi na svoj slobodan dan, a to mu je javio u 3 ujutru tog istog dana.

Kuvar, Konobar
foto: Shutterstock

Osim što je dao otkaz, konobar je objavio i poruke koje su vrlo brzo postale viralne.

- Treba da dođeš danas u smenu od 11 do 22 sata. Imamo "event" i jednog konobara - napisao mu je šef u tri ujutro.

Ovaj ga je pristojno podsetio da mu je slobodan dan i da ne može da radi. Ton poruka njegovog šefa znatno se promenio te mu je poručio kako mora biti "timski igrač".

- Ne možeš samo da misliš na sebe - napisao mu je, prenose mediji. Konobar mu nije ostao dužan...

- Zašto mi tek sad, u 3 ujutro govoriš da treba da radim danas od 11 sati? Popio sam nekoliko pića i ne dolazi mi se na posao mamuran i ne radi mi se toliko dugo na slobodan dan - objasnio je momak.

Šef mu je bezobrazno odgovorio kako "nije dobro previše se napijati".

Telefon, Poruke
foto: Thinkstock

- Ti to govoriš konobaru da ne pije u svoje slobodno vrijeme? Hoćeš reći i kuvarima da ne jedu kad ne rade? - upitao ga je u poruci uz smeška. Naveo je još i to da bi došao da radi da mu je to neko pravovremeno javio.

Njegovom šefu se to očigledno nije svidjelo jer mu je napisao da će morati da porazgovaraju o njegovom ponašanju. Konobaru se to opravdano nije dopalo, pa je dao otkaz.

- Svuda se traže konobari. Mislim da ću raditi na nekom od tih mesta. Dosta mi je tebe - napisao je, na šta mu je poručio njegov šef da će požaliti. Konobar mu je samo odgovorio: "Poliži mi guzicu", a kada je podelio poruke na Reditu, odmah su postale viralne.

- Pitao te i rekao si mu 'ne'. Nema pravo da ti govoriti kako treba da se ponašaš kad nisi na poslu - napisala mu je jedna osoba, a druga dodala - Ako žele da ljudi uvek budu spremni za posao, moraju da budu spremni to i da plate.

(Kurir.rs / Večernji.hr)

Bonus video:

02:05

DALI POGREŠNU VREMENSKU PROGNOZU ZA DAN DRŽAVNOSTI, PA DOBILI OTKAZ! Nedeljko Todorović objasnio šta se tačno dogodilo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track