Najnovije vesti

OVA 4-GODIŠNJA DEVOJČICA UMRLA JE NAKON IZLASKA IZ BOLNICE: Razlog zašto će vas šokirati!
Foto: Mirror

Oprez!

OVA 4-GODIŠNJA DEVOJČICA UMRLA JE NAKON IZLASKA IZ BOLNICE: Razlog zašto će vas šokirati!

Zdravlje
Otac male Grejsi Foster deli tužnu priču o svojoj ćerki kako bi upozorio druge roditelje na šta treba da obrate pažnju pre nego bude kasno.

Očajnom ocu rečeno je da mu je ćerka umrla od meningitisa samo nekoliko sati nakon što je puštena iz bolnice sa dijagnozom o"angina".Grejsi Foster Čekala je na operaciju krajnika u Česterfild Rojal Bolnici, kada je počelo da joj bude loše i da joj se "spava".Lekari su joj dali dijagnozu "angina", pre nego što su joj otkazali operaciju i poslali je kući, ispričao je njen otac Danijel Foster.Samo nekoliko sati kasnije, Grejsi je hitno odvedena u drugu bolnicu kada joj je telo bukvalno gorelo i ona je počela da se bori za vazduh.Tek kada je stigla u bolnicu ona je razvila klasične simptome meningitisa - ljubičasti osip.Doktori su se borili da spasu život devojčici, ali njeno srce je stalo dva puta i ona je tragično preminula te noći.

Sada Danijel Foster deli priču o svojoj ćerki kako bi podigao svest da osip može da bude poslednji simptom dečijeg meningitisa."Kada su je poslali kući iz bolnice, ona se budila i spavala, a temperatura joj je rasla. Mogli ste da znate da nešto nije u redu, ali nije imala osip. Počela je da ga dobija tek kada su je odveli doktori u bolnicu", ispričao je otac.Rekao je da je njegova ćerka dobila osip u noći kada je i umrla, iako je 12 sati ranije "skakutala" po kući.Danijelova sestra, Nikol je dodala:"Operacija je bila otkazana i Grejsi je poslata kući, čak i sa temperaturom.. Do popodne nije mogla da odgovara. Odveli su je u drugu bolnicu, ali bolest je već preovladala njenim telom."

Na dan kada joj je bila zakazana operacija krajnika, Grejsi se probudila u 6 ujutru i njebna majka je odvela u bolnicu. Nedugo posle, nije joj bilo dobro i osećala se umorno, pa su doktori rekli da je u pitanju angina.U mnogim bolnicama, operacija krajnika se otkazuje ako je pacijent bolestan."Ona je povratila i operacija je otkazana. Otišla je kod bake taj dan, a oko 7 uveče sam je pozvao da popričamo kao i uvek. Zvučala je prazno, jedva je govorila. Nije imala osip! Njena baka je bila uznemirena i 5 minuta kasnije, opet me je pozvala i rekla da dođem u dečiju bolnicu, koja je u blizini."

"Brdo doktora radilo je na njoj i tek tada se pojavio osip na njenom telu. Oko 22:15, Grejsino srce je prestalo da kuca. Uspeli su da povrate sinusni ritam, ali za jedan minut, opet je stalo i doktori su nam rekli: Moramo da prestanemo."

"Želim da pomognem drugima da sprečim da se ovakve stvari dešavaju deci."

(Mirror)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...