OTKRIVAJU ZDRAVSTVENE PROBLEME, ALI I MNOGO TOGA: Ovo su činjenice o bradavicama koje mora da zna svaka žena!
Foto: Profimedia

POUČNO

OTKRIVAJU ZDRAVSTVENE PROBLEME, ALI I MNOGO TOGA: Ovo su činjenice o bradavicama koje mora da zna svaka žena!

Život -

Jeste li ikad pogledale svoje bradavice i pitale se izgledaju li normalno?

Osim što služe kada je u pitanju hranjenje bebe, one mogu ženi pružiti neverovatno zadovoljstvo ili otkriti da​ ​imate zdravstvene probleme. Evo što niste znali o bradavicama:

OZBILJNO VAS NERVIRA VIŠAK KILOGRAMA? Napravite napitak koji će istopiti naslage i sačuvati zdravlje!

Mogu se širiti

Veličina ženske bradavice može biti veličine novčanice ili veće i to se smatra normalnom pojavom. Ako dobijete koji kilogram viška ili ostanete u drugom stanju one se mogu još povećati, što je sasvim normalno.

foto: Profimedia

Dolaze u raznim bojama

Svetlo roze, tamnocrvene ili smeđe – pigment bradavica se razlikuje na osnovi ženinog porekla i boje ostatka kože. Baš kao što se veličina bradavica menja u trudnoći isto se može dogoditi i sa bojom. Sve je to posledica hormonalnih promena.

Mogu vam priuštiti veliko zadovoljstvo

Bradavice su za mnoge žene jaka erogena zona. Prilikom jednog istraživanja je putem MR pregleda ​​prim​e​ćeno da bradavice, ako se stimulišu, bude centar za užitak u mozgu, a isto se događa prilikom stimulacije klitorisa i vagine.

foto: Profimedia

Iscedak može biti normalna pojava

Slabi iscedak iz bradavica koji se pojavljuje nakon što ste il lagano stisnuli verovatno nije velika stvar. Doktori napominju da on, ako se radi o kremastom, belom iscetku koji se pojavljuje sam od sebe, može biti simptom ne-kancerogenog tumora u mozgu.

Ne vole teretanu

Vežbanje je zdrava odluka i vaše će vam telo biti zahvalno, ali ono može biti nezgodno za bradavice koje nakon vežbanja mogu biti tvrde, suve, osetljive... a sve je to p​osledica njihovog trljanja o grudnjak. Namažite ih vazelinom pre ili nakon treninga.

Kurir.rs/Ordinacija.hr, Foto: Profimedia

POGLEDJATE BONUS VIDEO:

Bez plastične hirurgije: 5 saveta za čvršće i neodoljive grudi (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track