Najnovije vesti

DR KURIR SA ENERGETSKIM PSIHOLOGOM SANJOM IVANOVIĆ: Reprogramiranje životne matrice i efekti koji se postižu (KURIR TV UŽIVO)
Foto: Printscreen Kurir TV

INTERAKTIVNA ORDINACIJA

DR KURIR SA ENERGETSKIM PSIHOLOGOM SANJOM IVANOVIĆ: Reprogramiranje životne matrice i efekti koji se postižu (KURIR TV UŽIVO)

Zdravlje

Reprogramiranje životne matrice je nova tehnika ličnog razvoja na našim prostorima koja se u svetu veoma uspešno primenjuje već deset godina.

Zasnovana je na primeni Tehnike emocionalne slobode, na epigenetici ali i na teoriji kvantog polja, koja se temelji na shvatanju da smo svi međusobno povezani jedinstvenim energetskim poljem - matricom.

 

Upravo je to polje ili matrica svuda oko nas i povezuje nas sa našom prošlošću. U matrici su pothranjena sva naša proživljena iskustva, sve traume i stresni životni događaji, koji dalje utiču na naše misli, ponašanje i delovanje.

 

Nešto više o ovome će nam pričati od 14 sati u emisiji Dr Kurir energetski psiholog i terapeut Sanja Ivanović.

 

Tema emisije je “Reprogramiranje životne matrice”.

 

Na pomenutu temu našoj gošći moći ćete da postavljate pitanja preko Kurirove Fejsbuk stranice, a emisija će istovremeno biti emitovana i na Kurirovom Jutjub kanalu kao i na web stranici.

 

Autor i voditelj emisije je Kristina Džoković.

 

 

Kurir.rs

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...