Čuva živote

Metoda Bi-digital O-ring test (BDOT) omogućava ot krivanje raka mnogo pre nego što nastane

Čuva živote

Život -
Procedura je zasnovana na rezonanci elektromagnetnih talasa između dva ista molekula, a njen tvorac je dr Jošijaki Omura iz Njujorka

Verovali ili ne, ali uzroci raka žlezda s untrašnjim lučenjem, neuroloških i ginekoloških organa mogu da budu otkriveni mnogo pre nastanka bolesti. To omogućuje dijagnostička metoda zasnovana na rezonanci elektromagnetnih talasa, ili bi-digital o-ring test.

- Tako možemo otkriti različite vrste raka pre bilo pregleda. Metoda se bazira na rezonanci elektromagnetnih talasa između dvaju identičnih molekula i registruje promene nivoa neurotransmitera, koje izazivaju izmene elektromagnetnog polja - izjavio je za Dr Kurir tvorac ove metode, profesor dr Jošijaki Omura iz Njujorka, počasni član Medicinske akademije nauka Srpskog lekarskog društva i lekar japanske carske porodice.

A evo kako izgleda pregled. Rade ga dva lekara, jedan je asistent i služi kao „medicinski aparat“ i on jednom rukom, elektrodom i laserom prelazi preko tela pacijenta, a na drugoj ruci stiska prste u obliku slova „O“.

Drugi lekar meri mišićnu snagu tog stiska, pokušavajući da otvori stisnute prste. Tokom pregleda menja se mišićna snaga u zavisnosti od informacija koje se dobijaju iz elektromagnetnog polja pacijenta. Mehanizam se zasniva na promeni mišićne snage, koja se menja zbog promene aktivnosti enzima N-acetil serotonin-transferaze i koncentracije neurotransmitera serotonina u takozvanoj pinealnoj žlezdi.

U dijagnostici se koriste pločice s referentnim supstancama, uzorci lekova i suplemenata. Senzitivnost i specifičnost metode dostiže 90 odsto. Posle pregleda, dobijene informacije se proveravaju standardnim laboratorijskim i kliničkim testovima.

Prof. Omura tvrdi da se zahvaljujući njoj za pacijenta može odabrati najefiksniji lek.- Pre nego što počnemo tretman nekim lekom, mi pomoću ove metode možemo da utvrdimo da li je on koristan za pacijenta ili ga čak može i ubiti. Možemo da otkrijemo koji je lek za pacijenta najbolji, kao i koja je doza poželjna za njegovo lečenje - ističe Omura.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track