Najnovije vesti

"KILOMETAR DNEVNO PEŠAČIM, A RANIJE NISAM MOGLA DA NAPRAVIM NI TRI KORAKA" - Gordana K, domaćica iz Beograda
Foto: Promo

"KILOMETAR DNEVNO PEŠAČIM, A RANIJE NISAM MOGLA DA NAPRAVIM NI TRI KORAKA" - Gordana K, domaćica iz Beograda

Zdravlje

Gordani K, domaćici iz Beograda bila je neophodna operacija srca, ali je uz pomoć Bio-Teo biljnog kompleta ANTISTRES + CORVIT + CIRKUL uspela da eliminiše svoje probleme.

Svi koji imaju problem sa kardiovaskularnim sistemom znaju koliko to može biti naporno. Koliko je teško ustajanje ujutru, stajanje na nogama, hladnoća…

Po preporuci kućnog prijatelja, Gordana je rešila da proba Bio-Teo kapi za srce. Evo šta ona ima da kaže o svom iskustvu:

„Bila sam težak srčani bolesnik kome je bila neophodna operacija. Međutim, lekari su rekli da su mi krvni sudovi u takvom stanju da je ne bih izdržala. Na sreću, otkrila sam preparate Bio-Teo i sada sam druga osoba. Već posle prvog kompleta bilo mi je sasvim bolje, mogla sam da počnem da šetam i prestala sam da pijem lekove po dogovoru sa doktorom. Sada već posle trećeg kompleta mnogo kvalitetnije živim. Kilometar dnevno obavezno pešačim, a ranije nisam mogla da napravim ni tri koraka, a da ne osetim veliki zamor i bol u grudima. Kapi od srca preporučujem svima vama koji imaju slične tegobe.”

Gordana K, domaćica iz Beograda

foto: Promo

Bio-Teo biljni komplet možete poručiti OVDE po ceni od 2.880 rsd (isporuka 1 – 3 radna dana) / BiH po ceni od 47 KM (isporuka 1 – 3 radna dana) / Crna Gora po ceni od 26 evra (isporuka 1 – 3 radna dana) i ostatak sveta po ceni od 26 evra (isporuka 4 – 30 radnih dana), ili putem telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

*Celokupan asortiman možete pogledati OVDE.

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...