Najnovije vesti

MOJ BRAT JE BIO OPTEREĆEN I VEOMA SLAB: Onda sam otkrio OVO, što ga je SPASILO i PRODUŽILO MU ŽIVOT!
Foto: Profimedia

MOJ BRAT JE BIO OPTEREĆEN I VEOMA SLAB: Onda sam otkrio OVO, što ga je SPASILO i PRODUŽILO MU ŽIVOT!

Zdravlje

- Imao sam mali problem sa srcem – ubrzani rad, preskakanje, nervoza... Nisam pridavao veliku važnost tim problemima, dok moj stariji brat nije doživeo infarkt. Krvni sudovi su mu bili u veoma lošem stanju, imao je veliki procenat masnoće u krvi, srce je radilo usporeno, bez snage... Da nije bilo infarkta, ne bismo ni znali da je bolestan. Nikada se nije žalio. Mislio je da su ti problemi izazvani umorom i godinama – počinje svoju priču Milan, penzioner iz Beograda.

On danas ima 70, a brat 90 godina. Obojica tvrde da se odlično osećaju, zahvaljujući Stevi Mariću i Bio-Teo kapima.

- Kada je bolest pogodila brata, bio sam očajan, jer nisam primećivao koliko je opterećen i slab. Pokušao sam, pored terapije, da pronađem još neki način da mu bude bolje – priča Milan. Od prijatelja sam čuo za Stevu Marića i njegove biljne kapi. Prvi komplet Bio-Teo kapi za srce je već dao rezultate. Svi smo primetili da se brat bolje oseća, a posle drugog kompleta se osmelio da šeta mnogo duže i dalje od kuće.

- Snaga mu se vratila. Nije više spavao na visokom uzglavlju i mnogo je više učestvovao u porodičnom poslu. Nismo mu dali da radi, ali njegovi saveti bili su dobrodošli.

Kada su se smirili prvi stresovi oko brata i kada je Milan video kakvi su rezultati upotrebe Bio-Teo kompleta i on je počeo da pije kapi Steve Marića.

- Otišao sam kod lekara da uradim sve analize, kako i mene ne bi zadesili problemi koje je imao moj brat – kaže Milan. – Moje stanje nije bilo sjajno, ali ipak daleko bolje od njegovog. Za njega je život bio mnogo teži. Još od rane mladosti brinuo se o majci, sestri i meni.

Kako Milan tvrdi, već posle prvog kompleta Bio-Teo kapi osetio se mnogo lakše, ne samo jer je bratu bilo bolje, već se i sam smirio, bio je jači i vratio se poslu sa mnogo više elana.

- Bio-Teo je i bratu i meni produžio život i učinio ga mnogo boljim i kvalitetnijim. Ubeđen sam u to – kaže Milan. – Danas i on i ja popijemo po dva kompleta godišnje i uvereni smo da nas to čuva od visokog krvnog pritiska, nervoze i stresa. Redovno idemo na kontrole, i lekar je iznenađen našim zdravstvenim stanjem. Čak se i šali sa nama i kaže – Vi ste pravi junaci!

- Moram još i da naglasim da Bio-Teo kapi sada pijemo porodično – moja supruga i sestra ih uzimaju već duže vreme, onako kako Steva Marić to preporučuje. One u šali tvrde, da ove kapi donose „mir u kući“.

foto: Promo

Jedan od najvažnijih ljudskih organa je srce. Svaki poremećaj njegovog ritma i automatskog rada je signal da sa ovim mišićem, koji inače raspolaže velikom energijom, nešto nije u redu pa se odmah treba obratiti lekaru.

Cena biljnog kompleta za srce iznosi 2.880 rsd za Srbiju, 47 KM za Bosnu i Hercegovinu i 26€ za Crnu Goru. Naručite ga OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana od 9 do 17h.

Benefiti korišćenja biljnih formula ovog kompleta:

  • Pomaže kod aritmije, bola u grudima, angine pektoris
  • Jača snagu oslabljenog srčanog mišića
  • Otklanja bolesti modernog života (nervnu napetost, stres, razdražljivost, lupanje srca, nesanicu i glavobolju)
  • Otklanja opasnost od infarkta i štiti od iznenadnog infarkta miokarda (srčanog mišića)
  • Pomaže kod pripreme za koronarografiju i operacije srca
  • Otklanja posledice posle infarkta
  • Poboljšava cirkulaciju i čisti krvne sudove (reguliše holesterol i trigliceride)
  • Reguliše pritisak
  • Ubrzava oporavak posle moždanog udara – šloga

- Komplet mogu piti i potpuno zdrave osobe kao vid preventive -

Radi najboljeg učinka, savetujemo korišćenje 2 biljna kompleta u kontinuitetu, zatim je potrebno napraviti pauzu od 7 do 14 dana i nakon toga po potrebi (slobodno može da se koristi i do 10 kompleta godišnje).

Kada se naše tinkture piju prvi put, koriste se na sledeći način:

foto: Printscreen

Kada ste došli do 30 kapi, svaki sledeći komplet se odmah pije po 30 kapi iz svake bočice. Naše biljne kapi (tinkture) slobodno mogu piti osobe koje su operisane i/ili koje piju lekove. Biljni komplet za kardiovaskularni i nervni sistem Antistres + Corvit + Cirkul je registrovan i odobren od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije i ne postoje poznate kontraindikacije. Ono što je bitno kada se piju lekovi je da se terapija lekovima NE prekida dok vaš lekar na kaže suprotno, kao i da se napravi pauza od 30 minuta između korišćnjenja lekova i naših biljnih kapi (tinktura).

Cena biljnog kompleta za srce iznosi 2.880 rsd za Srbiju, 47 KM za Bosnu i Hercegovinu i 26€ za Crnu Goru. Naručite ga OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana od 9 do 17h.

Video izjave korisnika:

Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...