Najnovije vesti

TRI GODINE SAM U VEZI SA TETKINIM DEČKOM! Počelo je spontano na moru, ali znam da je nikada neće OSTAVITI! OČAJNA SAM!
Ilustracija, Foto: Profimedia

ISPOVEST

TRI GODINE SAM U VEZI SA TETKINIM DEČKOM! Počelo je spontano na moru, ali znam da je nikada neće OSTAVITI! OČAJNA SAM!

Žena

Jedna 28-godišnja devojka zaljubila se u tetkinog dečka, a u iskrenoj ispovesti je objasnija da to nije nešto što je birala da bude tako, već se desilo. Naime, njena tetka je samo 10 godina starija od nje, pa je iz tog razloga veoma bliska sa maminom mlađom sestrom. Ipak sve se promenilo kada ju je tetka pozvala da ode s njom i njenim dečkom na odmor.

“Bilo je predivno, ali tetka je morala da se vrati ranije kući zbog posla, tako da smo poslednjih pet dana odmora njen dečko i ja proveli sami. Istraživali smo razna mesta, večerali u restoranima… Osećala sam da se nešto događa između nas. Poslednjeg dana odmora ustali smo malo kasnije, a on mi je csve vreme davao komplimente od kojih je moje srce zaigralo. Tada me poljubio i završili smo u krevetu”, započela je priču žena.

Ilustracija
Ilustracija foto: Profimedia

Iako se par dogovorio da svoju “grešku” s putovanja ne ponovi, nije trebalo da prođe mnogo vremena da im plan padne u vodu. Svaki put kada bi tetka otišla na poslovno putovanje par bi bio zajedno. Njihova afera traje već tri godine, a sestričina sada želi da se sve završi.

“Ja znam da on nikada neće ostaviti moju tetku, uostalom, ja nikako ne želim da je vidim povređenu.. Želim da se ova afera završi, ali mislim da nisam dovoljno jaka”, kazala je devojka u nadi da će joj terapeutkinja Deidre pomoći.

“Iako je teško izbaciti nekoga iz svoga života, zamisli koliko bi teško bilo tvojoj tetki da sazna za aferu? Ili možda mami? Da te taj muškarac zaista voli izašao bi iz veze”, kazala je Deidre i dodala da je vreme da neđe nekoga ko će joj se u potpunosti posvetiti.

Ilustracija
Ilustracija foto: Profimedia

Kurir.rs/The Sun/Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...