SHVATILA SAM DA ME MUŽ VARA NA BIZARAN NAČIN: 2 puta me je nasankao žestoko, ali treći pokušaj mu je propao jer sam imala DOKAZ!
Foto: Profimedia

žene, pripazite

SHVATILA SAM DA ME MUŽ VARA NA BIZARAN NAČIN: 2 puta me je nasankao žestoko, ali treći pokušaj mu je propao jer sam imala DOKAZ!

Žena -

Jedna žena je podelila svoje iskustvo kako je saznala da je muž vara. U početku se sve činilo normalno, onda je priča dobila neočekivan obrt.

"Pre svakog pranja sam pregledala džepove garderobe svog muža, i uvek sam imala šta i da vidim. Budimo realni, preljube se dešavaju. Neke traju jedan sat ili jednu noć, no neke traju i godinama. Neki ljudi se pokaju pa nikada više to ne učine, a neki sebično sakrivaju svoj dvostruki život. Ja sam saznala da me muž vara na čudan, ali i ružan način.

Par, Prevara, Preljuba
foto: Profimedia

Imala sam tu naviku da uvek pretresam stvari svog muža pre nego što ih bacim na pranje. Tako sam često pronalazila novac, važne papire i sve što nije smelo da završi na pranju. Stvari su se zakomplikovale kada sam pronašla ženski prsten u njegovoj košulji.

Prevara i obmana su takođe teme serije "Prsten sudbine" koja se emituje na Kurir televiziji.

Prsten sudbine
foto: Kurir Televizija

Reč je o drami koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a publiku konstatno uvlači u svet intriga, zapleta i konstatne borbe dobra i zla. Užasna saobraćajna nesreća dve sestre ostavlja u komi i s teškim povredama lica. Jedini način da ih raspoznaju jeste prsten koji Anja nosi na ruci, ali u trenutku nesreće Jana je nosila sestrin prsten. Kad se probudi iz kome, Jana odlučuje da prisvoji sestrin identitet i život. Da li se Jana usrećila ili je glavom platila krađu sestrinog identiteta gledajte radnim danima u 15 i u 22 časa na Kurir televiziji!

Odmah sam ga suočila sa tim i pitala čije je. Vidno iznenađen setio se da ga je davno tu stavio jer ga je našao na putu i hteo da proveri da li ima neku vrednost. To objašnjenje mi je zvučalo sasvim razumno pa sam zaboravila na prsten.

No, sledeći put, nekoliko sedmica kasnije, kada sam preturala po njegovim stvarima u pantalonama sam pronašla bratelu od brushaltera. Pokušavala sam da smislim zašto bi njemu trebala ženska bratela i ništa mi nije palo na pamet.

brushalter
foto: Profimedia

Opet sam ga upitala šta bratela radi u njegovim pantalonama? I sam je bio iznenađen. Rekao je da mora da je nekako spala sa mog brushaltera tokom pranja i da je završila u njegovom džepu. Razmislila sam malo bolje i shvatila da je to zaista moglo da bude tako jer konstantno gubim te bratele.

Ali, najveći šok uskoro je usledio. U džepu njegovog šorca pronašla sam ženske čipkane gaćice. Ni nalik svim onima koje ja imam. Tada mi je pao mrak na oči i bilo mi je jasno da ima neku sa strane. Bilo mi je jasno da je čak ona slala sve te sitnice kako bi meni otvorila oči.

prevara, preljuba, varanje, ljubavnik, lju
foto: Profimedia

I verovatno se sve vreme smejala što mi je trebalo toliko vremena da shvatim. Bacila sam ih njemu u lice i rekla da se iseli u roku od dva dana. Tako je i bilo.

Ako se nađete u sličnoj situaciji ne verujte svakom njegovom izgovoru. Sve te sitnice koje pronalazite možda vam baš šalje ta druga žena da bi vam otvorila oči ili jednostavno napakostila."

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:07

DAN ZALJUBLJENIH JE SVETSKA PREVARA Sveštenik Gligorije za Kurir TV: Pravi hrišćani treba da slave ljubav i večnost svakog dana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track