BILA SAM MILIONERKA, A ONDA SAM SVE ODBACILA: Vilu od 18 prostorija zamenila sam KAMPEROM, a ovo je bila KAP KOJA JE PRELILA ČAŠU
Foto: Printscreen/Instagram

PROMENILA ŽIVOT IZ KORENA

BILA SAM MILIONERKA, A ONDA SAM SVE ODBACILA: Vilu od 18 prostorija zamenila sam KAMPEROM, a ovo je bila KAP KOJA JE PRELILA ČAŠU

Žena -

Bivša milionerka Kejtlin Pajl odlučila je da napusti luksuzan način života i postane digitalni nomad. Kejtlin ima 36 godina i nekada je vodila kompaniju za lekturu, a njeno bogatstvo vredelo je četiri miliona dolara, piše New York Post.

Sa svojim tadašnjim suprugom živela je u vili na Floridi na osam spratova, ali je nakon razvoda odlučila da preokrene svoj život i proda kompaniju. Svoju vilu s 18 prostorija, za koju je morala da plaća oko 180.000 dolara godišnje za troškove održavanja, sada iznajmljuje putem Airbnb-a za 25.000 dolara mesečno.

Život digitalnog nomada

Kejtlin je kupila kombi za 88.000 dolara i uložila dodatnih 102.000 dolara (nešto manje od 94.000 evra) u njegovu obnovu. Sada putuje Amerikom i isprobava nove aktivnosti poput planinarenja dok istovremeno radi onlajn kao lajfkouč.

"Živim život koji sam oduvek želela"

"Ovo mi je bila najbolja odluka koju sam ikada donela. U svom novom životu mogu da biram sopstvene avanture. Sve to radim kako bih udovoljila detetu u sebi."

"Pre sam odlazila na nekoliko skupih odmora godišnje. To nije bilo održivo. Sada trošim 20 do 30 dolara dnevno i živim život koji sam oduvek želela da živim", priznala je, dodajući kako ne planira da se odrekne svog nomadskog života.

(Kurir.rs/ New York Post/ L. S)

Bonus video:

00:27

Maja Marinković ide u Elitu i nosu pun kombi stvari

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track