ŽIVI SVOJ SAN: Mlada Leskovčanka osvojila Pariz

Šeta svetskim modnim pistama

ŽIVI SVOJ SAN: Mlada Leskovčanka osvojila Pariz

Pop kultura -
Kristina Andrejević (17) ušla je u 11 najlepših devojaka na izboru za Elit model luk i otišla u Grad svetlosti

LESKOVAC - Leskovčanka Kristina Andrejević ima samo 17 godina i učenica je Medicinske škole, ali je ostvarila san skoro svake druge devojke na planeti.

Ona je top model u Milanu, Parizu, uskoro putuje poslom u Njujork i nosi na modnoj pisti haljine najpoznatijih svetskih brendova."Gledala sam Fešn TV kao i svaka normalna devojka. Sa 16 godina mi je u glavi bila samo škola. Ali su me agenti moje modne agencije zapazili slučajno dok sam pazarila u jednom tržnom centru. Pozvali su me na kasting, zatim sam ušla u 11 najlepših devojaka na izboru za Elit model luk i otišla u Pariz. Mislila sam da sve sanjam", ispričala je gostujući na Jutarnjem programu TVL.

Andrejevićeva je priznala svet top modela jeste surov i iza kulisa nimalo glamurozan, kao što ga mi mislimo.

"Velika je konkurencija. Ima mnogo lepih devojaka i momaka. Zato je osnovno da imate harizmu, nešto što vas izdvaja, kako bi vas primetili", ispričala je Kristina.

"Teško je snaći se u drugoj državi, u velikom gradu, ući sam u osinjak sveta mode. Morala sam brzo da se snađem, naučim jezik, reagujem odmah kada to treba", istakla je ova mlada Leskovčanka.

Želja joj je da završi medicinski fakultet, a u svetu mode bi najviše volela da nosi modele Šanelove kompanije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track